Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrtfinále LCS za námi

10. 8. 2015 | 18:39 League of Legends
Základní část je už za námi, a tak začalo playoff. O víkendu nabídlo League of Legends Chmpionship series hned 4 čtvrtfinálové zápasy. Jak to dopadlo se dozvíte v článku.
Výchozí obrázek
Základní část je už za námi, a tak začalo playoff. O víkendu nabídlo League of Legends Chmpionship series hned 4 čtvrtfinálové zápasy. Jak to dopadlo se dozvíte v článku.



EU LCS:

Evropské playoff začalo v sobotu velmi krátkých zápasem H2k proti španělským Giants gaming. H2k nedali Giants ani nejmenší šanci a vyhráli jasně 3-0. K výhře přispěl skvělým výkonem korejský midlaner ve službách H2k Sangwook "Ryu" Yoo. H2k nyní vyzvou tým Origen, který s midlanerem Enriquem "xPexe" Cedeño Martínezem bude mírným favoritem.

Nedělní duel mezi Unicorns of Love a týmem ROCCAT byl o poznání vyrovnanější. Unicors of Love se sice ujali vedení 2-0, ovšem tým ROCCAT to nezabalil a dokázal se vrátit do hry a srovnat na 2-2. Poslední hru zářil jungler Unicorns of Love Jae-hwan "H0R0" Cho, který tak dovedl svůj celek k vítězství 3-2. V dalším kole Unicorns of Love čeká těžký soupeř, a to neporažený Fnatic.

NA LCS:

Také první čtvrtfinálový duel severoamerického LCS se konal v sobotu. Bohužel jsme se opět nedočkali vyrovnaného zápasu, protože tým Impuls nedaroval týmu Dignitas ani jednu hru a zvítězil podobně jako H2k 3-0. Team Impulse vyzve v semifinále Counter Logic Gaming.

Druhý match byl o poznání vyrovnanější, ovšem tým SoloMid dokázal splnit roli favorita zvítězil proti Gravity 3-1. V semifinále tým SoloMid narazí na vítěze NA Summer Splitu tým Liquid.

Na Worlds pojedou 3 týmy z každého LCS. Jako první nasazený vítěz playoff. Druhým nasazeným bude tým s největším počtem tzv. Championship Points, které týmy sbíraly během obou LCS splitů. A posledním týmem bude vítěz turnaje Regional Qualifiers. Tento turnaj začíná duelem 4. a 5. týmu podle počtu Championship Points. Vítěz poté postupuje do dalšího kola s 3. týmem podle počtu Championship Points. A dále turnaj pokračuje stejným systémem. Viz. obrázek níže.

Počet Championship Points po základní části Summer Splitu:

EU LCS:
NA LCS:
Fnatic - 90 bodů
Team SoloMid - 90 bodů
Unicorns of Love - 70 bodů
Cloud9 - 70 bodů
H2k gaming - 50 bodů
Team Liquid - 50 bodů
Origen - 0 bodůTeam Impulse - 30 bodů
Giants gaming - 0 bodů
CLG - 10 bodů
Team ROCCAT - 0 bodů
Gravity - 10 bodů

Team Dignitas - 0 bodů

Body za playoff Summer Splitu:

2. místo90 bodů                                                                                   
3. místo70 bodů
4. místo40 bodů
5.-6. místo20 bodů


Štítky: LCS EU, LCS NA