Přejít k hlavnímu obsahu

Samolepky ESL One Cologne v novém updatu

15. 8. 2015 | 09:08 Counter-Strike 2
Valve dnes vydalo update, který přináší nálepky pro ESL One Cologne 2015. Nálepky jsou tradičně s logy týmů, ale překvapením jsou zcela nové samolepky jednotlivých hráčů s podpisem. Samolepky lze opět použít v Pick'Em Challenge.ESL One Cologne začíná už příští týden ve čtvrtek a Valve již tradičně vydává k této příležitosti sadu zcela nových samolepek. Klasické nálepky s logem týmu lze zakoupit v menu hry za 0,92€ a je možné koupit každou zvlášť.
Výchozí obrázek
Valve dnes vydalo update, který přináší nálepky pro ESL One Cologne 2015. Nálepky jsou tradičně s logy týmů, ale překvapením jsou zcela nové samolepky jednotlivých hráčů s podpisem. Samolepky lze opět použít v Pick'Em Challenge.

ESL One Cologne začíná už příští týden ve čtvrtek a Valve již tradičně vydává k této příležitosti sadu zcela nových samolepek. Klasické nálepky s logem týmu lze zakoupit v menu hry za 0,92€ a je možné koupit každou zvlášť. Foil nálepky je nutné otevřít z kapsulí, které jsou rozděleny podle skupin a stojí 4,59€.

Novinkou jsou nálepky jednotlivých hráčů s podpisem a v Player Pick'Em Challenge můžete pomocí této nálepky hádat konkrétní statistiky hráčů (procento headshotů, první zabití, apod.). Tyto nálepky lze kupovat pouze náhodně, tak že si lze vybrat pouze tým hráče od kterého chcete samolepku (obyčejná 0,92€, foil 4,59€).

Po skončení turnaje půjde 50% z výdělku týmům a hráčům podle toho, jak se které nálepky a kapsle prodávaly.

S nálepkami se zároveň vydala i tradiční Team Pick'Em Challenge, ve které je možné vsázet nálepky na jednotlivé týmy. Za správné tipy se vám přidávají body a na konci turnaje můžete získat odznak. Bronzový (25 bodů), stříbrný (50 bodů) a zlatý (75 bodů). Celkem je možné získat až 200 s tím, že za každou vsazenou samolepku se vám přidá 1 bod. Za výhru v základní skupině nebo čtvrtfinále 6 bodů a v semifinále a finále 8 bodů. Navštivte http://www.counter-strike.net/pickem/cologne2015 pro více informací.

[TURNAJ]

  • Přidána ESL One Cologne Team Pick'Em Challenge a Player Pick'Em Challenge
  • Přidány týmové a hráčské samolepky

[LINUX]

  • Opravená chyba zvuku bomby

[RŮZNÉ]

  • Úprava zvuků zbraní (nabíjení, sebrání zbraně)
  • Opravena synchronizace zvuku a animace u Falchion nožů