Přejít k hlavnímu obsahu

Krize: eSuba opět nemá hráče

22. 8. 2015 | 16:10 League of Legends
Jeden z nejznámějších českých týmů eSuba se opět ocitá v nezáviděníhodné pozici. Z týmu odešel Daniel ’’RaSeN’’ Predajna, hrající na pozici supporta. Tým zatím žádnou náhradu neoznámil.
Výchozí obrázek

Jeden z nejznámějších českých týmů eSuba se opět ocitá v nezáviděníhodné pozici. Z týmu odešel Daniel ’’RaSeN’’ Predajna, hrající na pozici supporta. Tým zatím žádnou náhradu neoznámil.

Rasen

Jak už bývá u eSuby tradicí, po dalším velkém turnaji se opět mění lineup. Už když tým Dark Tigers oznámil složení své nové LoL sekce, mohli se někteří fanoušci podivovat nad tím, proč je RaSeN uvedený jako support tohoto týmu, když se stále předpokládalo, že hraje za svůj původní celek, eSubu. Nějakou dobu se k tomuto tématu nikdo zúčastněný nechtěl vyjadřovat, až včera vydal web eSuba.eu článek, ve kterém odchod svého supporta oficiálně oznámili. Nedlouho poté vydal své vyjádření i samotný RaSeN.

Z eSuby som odisiel z dovodu ze som sa uz v teame necitil dobre, tiez som sa necitil ako plnohodnotny clen teamu, chcel som si dat pauzu od celkoveho hrania v teame, popremýšlat čo a ako dalej bude somnou a s hraním tejto užasnej, vynervujucej hry. Možno i tá pauza nastane najbližšie dni we will see. Zatial som sa ujal byt leadrom teamu DarkTigers ale kto vie možno ma to časom prejde a budem si moct dat uz spomínaný oddych

Kapitán týmu Michal „Odstranovac“ Duchoň tak opět musí řešit, koho na uvolněný post přijmout. Na toto téma se bohužel Michal nechtěl vyjadřovat, ale zřejmě ani on ještě přesně neví, kdo by se na toto místo nejlépe hodil. Na scéně nyní kolují nepotvrzené informace, že ani Štěpánu „Baxtrix“ Buchtovi se nyní v eSubě nechce příliš hrát, a tak bude Odstranovac mít možná brzy problémů ještě více.

A co vy? Kdo si myslíte, že by se nejvíce hodil jako nový support eSuby? Budeme rádi, když nám to do komentářů napíšete.

Zdroj: eSuba.eu
Štítky: eSuba, odchod, RaSeN, support