Přejít k hlavnímu obsahu

Herní desky MSI H170/B150 pro Skylake

2. 9. 2015 | 08:58 Všechny hry
Společnost MSI představuje nejnovější zástupce herních základních desek – modely H170/B150 Enthusiast, Performance a Arsenal GAMING. Nové H170A a B150A GAMING M3 řady Enthusiast jsou nabité množstvím herních funkcí pro optimalizaci rychlosti, stability a zvuku díky herní síťové kartě, rychlému rozhraní USB 3.1 a technologii Audio Boost 3.
Výchozí obrázek

Společnost MSI představuje nejnovější zástupce herních základních desek – modely H170/B150 Enthusiast, Performance a Arsenal GAMING. Nové H170A a B150A GAMING M3 řady Enthusiast jsou nabité množstvím herních funkcí pro optimalizaci rychlosti, stability a zvuku díky herní síťové kartě, rychlému rozhraní USB 3.1 a technologii Audio Boost 3. MSI B150A GAMING PRO s RGB LED podsvícením a B150M NIGHT ELF doplní řadu Performance svými unikátními funkcemi a do řady Arsenal přibude celá řada základních desek přizpůsobených pro hraní MOBA her – B150M MORTAR, B150M BAZOOKA a B150M BAZOOKA D3.

Ovládni hru s řadou Enthusiast

Originální herní vzhled, ve své třídě nejlepší herní funkce a nejnovější technologie. Nové herní desky MSI řady Enthusiast jsou spolehlivým a výkonným základem pro vaše herní zážitky. Desky H170 GAMING M3 a B150 GAMING M3 obsahují všechny prémiové herní funkce známé z řady Z170, od Audio Boost 3 přes herní síťovku až po Turbo M.2 slot.

DDR4 Boost

Technologie DDR4 Boost s optimalizovanými linkami a plně izolovanými obvody pamětí od všech ostatních obvodů zajišťuje odrušení signálů operačních pamětí pro maximální výkon a stabilitu.

Audio Boost 3 & Nahimic

Vychutnejte si křišťálově čistý zvuk a hudbu s dvojitým předzesilovačem OPA1652 a vysoce kvalitním EMI stíněním. Zvuková technologie Nahimic jej pak ještě vylepší na úroveň studiové kvality.

Herní síťovka MSI GAMING LAN Killer & funkce LAN Protect

Herní síťovka Killer LAN E2400 s technologií Advanced Stream Detect 2.0, která automaticky upřednostňuje síťové přenosy herních aplikací, je chráněna funkcí LAN Protect. Ta poskytuje 15kV ochranu LAN konektoru proti přepětí, který je navíc podsvícen červenou LED.

Military Class 5

Komponenty Military Class 5 jsou nejnovější evolucí vysoce kvalitních součástek. Zcela nové titanové cívky se vyznačují mnohem vyšší odolností při silném zatížení, lepším odvodem tepla a i ve vysokých teplotách si drží své specifické vlastnosti a dlouhou životnost.

Hraj ve velkém stylu s řadou Performance

Řada Performance je mimořádně přizpůsobitelná platforma pyšnící se širokou škálou herních funkcí a možností ukázat vlastní styl s funkcí Mystic Light. Nově do této řady patří desky H170A GAMING PRO, B150A GAMING PRO a B150M NIGHT ELF. První dvě krom Mystic Light nabízí i technologii Audio Boost 3, herní síťovku a podporu více grafik.

Vylaďte svůj styl s RGB LED MYSTIC LIGHT

Desky řady Performance jsou osazeny herní síťovkou MSI Gaming LAN postavenou na řešení Intel, která pomocí nástavby MSI GAMING LAN Manager automaticky upřednostňuje síťové přenosy herních aplikací, a je chráněna funkcí LAN Protect. Ta poskytuje 15kV ochranu LAN konektoru proti přepětí, který je navíc podsvícen červenou LED.

Herní síťovka MSI Gaming LAN Intel & funkce LAN Protect

Desky řady Performance jsou osazeny herní síťovkou MSI Gaming LAN postavenou na řešení Intel, která pomocí nástavby MSI GAMING LAN Manager automaticky upřednostňuje síťové přenosy herních aplikací, a je chráněna funkcí LAN Protect. Ta poskytuje 15kV ochranu LAN konektoru proti přepětí, který je navíc podsvícen červenou LED.

Aplikace Gaming Hotkey

Nová aplikace Gaming Hotkey přináší více funkcí pro vaši stávající klávesnici. Jednoduché spouštění oblíbených aplikací jedním tlačítkem, nahrání OC profilu nebo manuální taktování pomocí klávesnice, možnosti jsou nekonečné.

Steel Armor

Herní desky MSI jsou vybaveny zesílenými PCI-E sloty Steel Armor, které udrží i ty nejtěžší grafické karty i v SLI/CF zapojení.

Dominuj MOBA hrám s řadou Arsenal

Herní desky řady Arsenal jsou vybaveny herní síťovkou, technologií Audio Boost, rychlým rozhraním USB 3.1 a MSI technologií DDR4 Boost s optimalizovanými a plně izolovanými obvody. Každý z modelů TOMAHAWK, MORTAR, BAZOOKA a GRENADE nabízí unikátní vzhled pro každého hráče.

Herní DNA

Herní součástky i herní vzhled, své zaměření deska nezapře. Bílé nebo červené LED podsvícení přidávají desce na atraktivitě.

Audio Boost

S technologií Audio Boost přinášíme nejvyšší kvalitu zvuku díky izolování zvukové čísti PCB a použití audio součástek prvotřídní kvality.

Herní síťovka MSI Gaming LAN & funkce LAN Protect

S herní síťovkou MSI Gaming LAN budete díky minimálnímu zpoždění na bitevním poli dominovat. MSI GAMING LAN Manager za vás bude optimalizovat síťový provoz a vy se můžete soustředit pouze na hru.

VGA Armor

Zesílené PCI-E sloty mají o 35 % silněji pájené spoje a nabízí tak lepší ochranu slotu a možnost zcela bezpečného zapojení i těch nejtěžších a nejvýkonnějších grafik.

MSI nově nabízí své herní základní desky z řady MSI Z170 GAMING hned ve třech různých sériích:

  • Enthusiast GAMING
  • Performance GAMING
  • Arsenal GAMING 

Ať už hrajete hry na soutěžní úrovni, nebo jen příležitostně a pro zábavu, řada MSI GAMING nabízí produkty pro každého, i pro ty nejnáročnější hráče.