Přejít k hlavnímu obsahu

KAPARZO doplňuje eSubu

4. 9. 2015 | 17:44 Counter-Strike 2
Po několika týdnech se eSuba opět ocitá v pěti - podle očekávání se jejich náhradník David "KAPARZO" Lacina posouvá do základní sestavy.eSubu v polovině srpna po vzájemné dohodě opustil dlouhodobý hráč a jediný Čech sestavy, Karel "fredi" Královec, poté co se společně s týmem umístil na stříbře na LanCraftu v Ostravě. 
Výchozí obrázek

Po několika týdnech se eSuba opět ocitá v pěti - podle očekávání se jejich náhradník David "KAPARZO" Lacina posouvá do základní sestavy.

eSubu v polovině srpna po vzájemné dohodě opustil dlouhodobý hráč a jediný Čech sestavy, Karel "fredi" Královec, poté co se společně s týmem umístil na stříbře na LanCraftu v Ostravě. 

Ve finále jim nEophyte opravdu dali co proto - nutno dodat, že eSuba hrála s tehdejším náhradníkem, Davidem "KAPARZO" Lacinou -, a vrátili eSubě porážku na ASUS FINALS ve Svitavách.


KAPARZO už s týmem má historii z LanCraftu (foto: eSuba.eu)

Podle veškerých očekávání se na jeho místo přesune právě náhradník z LanCraftu, český sniper Lacina, který se na největší akci roku předvedl v dobrém světle, dokonce i v jednostranném finále proti nEophyte.

Kapitán Tomáš "benq1" Masaryk se ke změně vyjádřil na Facebooku takto:

"Tak sme sa konecne trosku pohli a mozem vam oznamit "staronoveho" piateho hraca timu eSuba. Z pozicie nahradnika zaujima miesto v time David "KAPARZO" Lacina a nahradi tak v zakladnej zostave frediho.

Ci to bude definitivne riesenie uvidime az casom, pretoze sme spolu este vela nenahrali. Ale nakolko uz zacali alebo zacinaju rozne ligy a turnaje, ktore chceme hrat, museli sme nakoniec volbu trosku urychlit. David ma oslovil, ze by chcel aktivne hravat, tak sme sa dohodli na spolupraci, ktora bude dufajme fungovat. V poslednom case prezivame narocne obdobie, hlavne ja mam teraz problem s internetom a zacinam chodit do novej prace, takze to nie je ani zdaleka idealne. Verim ale, ze sa coskoro z toho dostaneme a zacneme podavat kvalitne vykony, ktore nam prinesu opat dobre vysledky.

Tymto by som chcel aj podakovat vsetkym hracom, ktorych sme skusali, vedeniu eSuby za trpezlivost a doveru a takisto vam fanusikom, ktori stojite pri nas v dobrom aj v zlom.

Posílená sestava eSuby vypadá následovně:

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Radoslav "rdO" Tóth
{#Slovenská Republika} Luboš "HenkkyG" Ilko
{#Slovenská Republika} Martin "MonttY" Melíšek
{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina