Přejít k hlavnímu obsahu

AG se oklepávají a doplňují sestavu

11. 9. 2015 | 22:57 Counter-Strike 2
Všichni fanoušci CS:GO určitě zaznamenali v posledních dnech informace o kauze, která trochu pošramotila jméno organizaci Authority Gaming. Pidíkovu aféru ohledně cheatingu a zabanování během utkání v rámci Faceit nemusím znovu zmiňovat, snad jen následky a sice, že AG musely vše vysvětlovat a hlavně - znovu doplňovat sestavu. To se již podařilo. 
Výchozí obrázek

Všichni fanoušci CS:GO určitě zaznamenali v posledních dnech informace o kauze, která trochu pošramotila jméno organizaci Authority Gaming. Pidíkovu aféru ohledně cheatingu a zabanování během utkání v rámci Faceit nemusím znovu zmiňovat, snad jen následky a sice, že AG musely vše vysvětlovat a hlavně - znovu doplňovat sestavu. To se již podařilo. 

Samozřejmě není tato zpráva blesková a mohli jste ji možná zaznamenat na jiných webech, avšak my jsme otáleli především kvůli vyjádření, které nám exluzivně pro Playzone přislíbil a následně i zaslal jeden člen týmu. Vyjádření si ale nechme na úplný konec. Nejhodnotnější informace je určitě ta, která nám napovídá o novém hráči sestavy.

Nebudeme vás dlouho napínat a ihned prozradíme, že novým článkem bude za cheatera Pidíka Sebastian "beastik" Daňo, kterého nemusíme nějak více představovat, protože patří k nejslibnějším talentům naší herní scény a vypadá to, že tímhle "trejdem" si AG oproti hráči s již už tak pošramocenou pověstí a nedávno zapříčiněnou aférou, polepšily. Samotné připojení beastika organizace více nekomentovala, dá se však předpokládat, že od něj očekává vedení týmu stabilní a kvalitní výkony.

Nyní se dostáváme k vyjádření, které pro náš portál připravil Roman "blade" Pilný. V samotném sdělení poukazuje na aféru a celkově se snaží postoj AG osvětlit. Zároveň se pak snaží ukázat jasný postoj, který organizace zaujímá ohledně tolerance cheaterů. 

V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří za náma stojí i v této nepříznivé situaci, kdy se stalo něco, co by se stávat nemělo. Každého z nás to v tomto okamžiku mrzí. To co se stalo, už bohužel nevrátíme, důvody proč jsme vzali pidika jsme vyjmenovali už dříve a nerad bych to zde znovu nějak rozebíral. Jedná o ban na faceitu a plně doufám a možná i hloupě věřím, že pidik v týmové hře pod organizací Authority Gaming nepodváděl jak nás, tak jeho protihráče. V posledním týdnu se toho napsalo mnoho a i my jsme na to určitým způsobem reagovali, za naše ukvapené reakce pod emocemi se celé scéně jménem mě, mých spoluhráčů a organizace Authority Gaming omlouváme. Není jednoduché něco budovat, když pak vidíte, jak se vám to během chvíle vše rozpadá pod rukami. S banem pidíka, ač je to pohodový kamarád mnoha z nás, plně souhlasíme a respektujeme ho, s odebráním MČR bodů, pokud máme být opravdu seriozní vůči všem, co proti nám hráli, ač je to velice kruté a nejisté zda cheatoval během našich zápasů, taktéž souhlasíme. Během i této nepříjemné události se našla i ta dobrá, a k týmu se na místo pátého hráče připojuje velice kvalitní hráč Sebastian ‘beastik’ Daňo, který zaujme místo po pidíkovi. V nastoleném trendu, kterým se řídíme celý rok, nehodláme skončit, zúčastníme se všech online či offline akcí zde v ČR, která vyvrcholí účastí na MČR. Doufám, že podobné věci už v životě nebudu muset řešit, protože to opravdu není nic příjemného, ať už pro nás, či samotný pohled CZ/SK scény. Ještě jednou díky všem, kteří nás podporují, fandí nám a neotočili se k nám zády. Všeho, co se poslední týden událo lituji a přeji si, abychom udělali za vším už tlustou čáru a za celou situací se neohlíželi.

- Roman "blade" Pilný, člen sestavy

Aktuální sestava Authority Gaming

{#Slovenská Republika} Denis "DANDY" Štrbák 
{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný
{#Česká Republika} Jiří "čabas" Hollý
{#Slovenská Republika} Maroš "BOMBARDIAN" Rečo
{#Česká Republika} Sebastian "beastik" Daňo

Vypadá to, že AG se řadí k dalším týmům, kteří se z podobných afér oklepaly a hlavně, do budoucna poučily. Svým způsobem je ztráta Pidíka a jeho nemožnosti hraní kvůli banu pro scénu přelomová doba, o čemž svědčí nekompromisní postoj našeho portálu vůči cheaterům. Více se pak dočtete zde

Zdroj: Facebook
Štítky: ag, authority gaming