Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus s dalším pokusem o úspěšný tým

12. 9. 2015 | 18:20 League of Legends
Multiherní tým eXtatus, který v česko-slovenských vodách působí již nějaký rok, se rozhodl dát League of Legends další šanci, letoš již druhou.
Výchozí obrázek

Multiherní tým eXtatus, který v česko-slovenských vodách působí již nějaký rok, se rozhodl dát League of Legends další šanci, letoš již druhou.

Momentálně to bude okolo půl roku, kdy se vedení této organizace rozhodlo zkusit štěstí nabráním nepříliš známé sekce. Kromě sbírání MČŘ bodů byl pro sekci eXtatus.LoL nejdůležitějším milníkem LanCraft 2015. Kvůli postupu týmu až ze druhého místa ve skupině narazili kluci na Fraternitas, což znamenalo konečné 5. až 8. místo. Týmu před LanCraftem s přípravou pomáhal i Martin 'Kazmitch' Hamalčík, na domácí jedničku to však nestačilo.

To nejsmutnější pro tým následovalo však po turnaji. Dle vyjádření na oficiálních stránkách se v týmu rozmnožily časté neshody, které byly řešeny špatnou cestou, a jak to na tuzemské scéně moc dobře známe - tohle vyústilo v rychlý rozpad a ukončení působení týmu.

eXtatus

Vedení organizace však nezlomilo nad populární MOBA hrou hůl a od dnešního dne uvidíme pod vlajkou eXtatus hrát novou pětici. Nový tým je momentálně na druhém místě MČR klasifikace (hned za bývalou sekcí eXtatus) a na svém kontě má slušnou řádku vyhraných Nightcupů. Co je na téhle sekci velice zajímavé, tak kromě hráčské pětice disponuje tým i "realizačním týmem" dalších tří, kteří se o tým důkladně starají. Pomůže jim to k tomu být úspěšnější než jejich předchůdci? Více k tomu řekne člen týmu Tomáš Hospodka.

"Jsme moc rádi, že se nám podařilo dostat do tak kvalitní organizace, jakou eXtatus je. Je to pro nás velká šance a výzva se ukázat v co nejlepším světle. Donedávna jsme reprezentovali Majestic Lions, z jejich strany ale nedošlo k dodržení takřka žádných závazků a tak nic nebránilo přestupu. Tento tým spolu funguje necelé dva měsíce, ale troufám si tvrdit, že má opravdu potenciál. Je složený z velmi kvalitních, i když ne tolik známých hráčů naší scény, kteří mají chuť něco společně dokázat a to je to nejdůležitější. Nejbližší akce, na kterých se s týmem objevíme, jsou Y-Games v Bratislavě, Mistrovství České republiky 2015 a pokud se nám podaří kvalifikovat, taktéž budeme na FORGAMES na finále TopGaming ligy."

Nynější sestava eXtatus.LoL:

{#Česká Republika} Milan 'Cracker' Mika - Top Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Lynxen' Svoboda - Jungler
{#Slovenská Republika} Michal 'Zoiren' Zíka - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Špagy' Jiroušek - Marksman 
{#Česká Republika} Václav 'Vasked' Benda - Support

{#Česká Republika} Tomáš 'Bleach' Hospodka
{#Česká Republika} Martin 'Broken' Matoušek
{#Česká Republika} Marek 'SkyHeave' Stejskal

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.