Přejít k hlavnímu obsahu

Worlds: Fnatic poraženi

25. 10. 2015 | 14:20 League of Legends
Na bruselském výstavišti je již vše připraveno na druhý den semifinále Worlds, ve kterém se o slot ve finále utkají týmy Fnatic a Koo Tigers.
Výchozí obrázek

Na bruselském výstavišti je již vše připraveno na druhý den semifinále Worlds, ve kterém se o slot ve finále utkají týmy Fnatic a Koo Tigers.

worlds

EDIT 1: První hra je za námi, Fnatic sice tvořili tlak hlavně na topu, ale Koo Tigers se v teamfightech dařilo dostat Riven a Kasadina na melee range druhého týmu a tak plně využít jejich potenciál. Fnatic poté ještě zahrozili u Barona, ale i toto  Koo zvládli a první výhra tak patří jim.

EDIT 2: Druhá hra se již od začátku vyvíjela lépe pro Koo Tigers, kteří vyhrávali většinou skirmishů a teamfightů na mapě. Dostali se tak až do base Fnaticů, ti ale příliš rychlý útok odrazili a navrch ukořistili barona. Poté ale Tigers zvolnili a čekali na svou příležitost. Ta přišla opět v prostoru u barona, kde Koo soupeře převálcovali a hru ukončili. FNC-KOO 2-0.

EDIT 3: Ani napodruhé jsme se v Bruselu nedočkali delší série, Koo Tigers po přesvědčivé hře prakticky nedali Fnatic šanci a stávají se tak druhým postupujícím do finále, letos čistě korejského. Pro hráče Fnatic bylo toto vyřazení velmi emoční, někteří z hráčů se neubránili slzám, na závěrečné děkovačce jim poté vestoje aplaudovala celá aréna. Worlds tedy budou pokračovat finálovou sérii již příští sobotu, 31. října.

Fnatic jdou do tohoto souboje jako bezesporu nejlepší evropský tým, ale to není vše. Po včerejší drtivé porážce Origenu je to jediná naděje Evropy na ukořistění nejcennější trofeje světa LoL. Nebudou to ale mít vůbec jednoduché, v cestě jim totiž stojí nejspíše druhý nejlepší tým Koreji, Koo Tigers s obávanou bot linkou PraY - GorillA.

Navzdory této hrozbě zůstávají Fnatic favoritem zápasu. Koo Tigers však již několikrát dokázali přijít s inovativními strategiemi, na které soupeři nedokázali správně reagovat.

Jak tento napjatý souboj dopadne můžete sledovat na oficiálním streamu twitch.tv/riotgames. Oba týmy již přicházejí na scénu, takže se pohodlně usaďte, druhé semifinále právě začíná.

Štítky: Worlds