Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus: Zatím plánujeme postup ze skupiny

7. 11. 2015 | 15:11 League of Legends
Na právě probíhajícím Mistrovství Čeké republiky se v rámci druhého kola za chvíli utkají týmy eXtatus a Fraternitas. Zeptali jsme se trenéra týmu eXtatus, Tomáše "Bleach" Hospodky, jak je spokojený s dosavadním výsledkem svého týmu.Zdravím a na úvod se rovnou zeptám, jak se vám líbí na letošním MČR?
Výchozí obrázek

Na právě probíhajícím Mistrovství Čeké republiky se v rámci druhého kola za chvíli utkají týmy eXtatus a Fraternitas. Zeptali jsme se trenéra týmu eXtatus, Tomáše "Bleach" Hospodky, jak je spokojený s dosavadním výsledkem svého týmu.

Zdravím a na úvod se rovnou zeptám, jak se vám líbí na letošním MČR?

Zdravím, atmosféra je super, je tu mnohem více fanoušků, než jsme čekali, počítače jsou výborné, zatím není žádné zpoždění a obecně organizace je na velmi dobré úrovni, což je příjemná změn oproti jiným ročníkům.

První zápas proti eErines vám celkem vyšel, jak by jsi ho zhodnotil z pohledu trenéra?

Zápas vyšel celkem jak jsme plánovali, očekávali jsme že vyhrajeme, vyšla nám naše double splitpush strategie, celý zápas byl námi kontrolovaný od začátku až do konce, což je to co jsme trénovali.

Čeká vás Fraternitas s hvězdnou sestavou, připravovali jste se na ni nějak speciálně?

Na FTS se toho nedalo moc najít, scrimují a tudíž není žádne info, neměli jsme žádnou speciální přípravu, budeme si hrát svojí hru, kterou jsme trénovali a budeme doufat, že to vyjde. Navíc FTS v předchozí hře proti IG hráli dost vyrovnanou hru a vypadají o dost slabší, než se čekalo.

mčr

Jak si myslíte, že dopadnete celkově na turnaji?

Těžko v téhle chvíli něco přepovídat, ale zatím plánujeme hlavně postup ze skupiny, pak se uvidí, jak to bude vypadat dál.

Chtěl bys na závěr něco vzkázat fanouškům týmu?

Ano, chtěl bych poděkovat fanouškům za podporu, také děkujeme našim sponzorům EIZO a Sennheiser za poskytnutí skvělých sluchátek.

Dobře, díky za rozhovor a hodně štěstí v dalších zápasech.