Přejít k hlavnímu obsahu

Team SoloMid představuje zbrusu novou sestavu

16. 11. 2015 | 14:49 League of Legends
Po nepovedeném vystoupení na světovém šampionátu se vedení Teamu SoloMid kompletně obměnit sestavu svého LoL týmu, z té původní zbyl pouze jediný hráč.Již delší dobu bylo jasné, že po šampionátu ukončí svoji dlouholetou kariéru Marcus 'Dyrus' Hill. K tomu se následně přidal překvapivý konec Lucase 'Santorin' Larsena, bench Jasona 'WildTurtle' Trana a přesun supporta Lustboye na pozici analysty. V tu chvíli tak bylo již naprosto jasné, že nová pětice bude složena okolo superstar Sørena 'Bjergsen' Bjerga.
Výchozí obrázek

Po nepovedeném vystoupení na světovém šampionátu se vedení Teamu SoloMid kompletně obměnit sestavu svého LoL týmu, z té původní zbyl pouze jediný hráč.

Již delší dobu bylo jasné, že po šampionátu ukončí svoji dlouholetou kariéru Marcus 'Dyrus' Hill. K tomu se následně přidal překvapivý konec Lucase 'Santorin' Larsena, bench Jasona 'WildTurtle' Trana a přesun supporta Lustboye na pozici analysty. V tu chvíli tak bylo již naprosto jasné, že nová pětice bude složena okolo superstar Sørena 'Bjergsen' Bjerga.

Vedení organizace nejprve vypsalo tryouty na pozici AD Carry, které však po pár dnech stáhla. Důvod pro to byl jednoduchý - po překvapivém vyhazovu z Counter Logic Gaming se podařilo ulovit Yilianga 'Doublelift' Penga. Základ týmu jakožto dvě skvostné carry? Kvalitní začátek.

S oznámením zbytku týmu se otálelo dlouho, nicméně detektivové z Redditu již měli jasno. Kandidátů příliš tolik nebylo a když se kompletní složení týmu oznámilo, spekulace byly skoro úplně přesné. Jakožto jungler míří do TSM Dennis 'Svenskeren' Johnsen, supportit pak bude bývalý hráč H2k Raymond 'kaSing' Tsang. Pátým do party pak bude americký toplaner, který byl po dlouhých letech jako první doporučen samotným Dyrusem - Kevin 'Hauntzer' Yarnell.

Nová sestava se představí na začátku prosince na zastávce Intel Extreme Masters v San Jose. Nutno podotknout, že v případě extrémně špatných výkonů tahle sestava nemusí být finální, hráči tak mají o motivaci postaráno. Do kompletního složení týmu chybí už jen poslední střípek, jelikož trenér Locodoco se rozhodl odejít do Teamu Liquid a nový kouč zatím oznámen nebyl.

Sestava Team SoloMid pro IEM San Jose:

{#Spojené státy americké} Kevin 'Hauntzer' Yarnell - Top Laner
{#Dánsko} Dennis 'Svenskeren' Johnsen - Jungler
{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Yiliang 'Doublelift' Peng - AD Carry
{#Velká británie} Raymond 'kaSing' Tsang - Support

Zdroj: tsm.gg
Štítky: LCS NA, Team SoloMid
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.