Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers startují novou éru

22. 11. 2015 | 17:05 Všechny hry
Známá česká organizace s dlouholetou historií se dalším krokem přibližíla k tomu, aby opět začala promlouvat mezi velká jména na tuzemské scéně.Před pár dny představil multiherní tým NecroRaisers novou webovou prezentaci a s tím také oznámil kompletní obměnu managementu. Všechny tyhle kroky mají cíl jediný - dostat organizaci mezi ty nejlepší týmy u nás, kde za svoji osmnáctiletou historii několikrát patřila.
Výchozí obrázek

Známá česká organizace s dlouholetou historií se dalším krokem přibližíla k tomu, aby opět začala promlouvat mezi velká jména na tuzemské scéně.

Před pár dny představil multiherní tým NecroRaisers novou webovou prezentaci a s tím také oznámil kompletní obměnu managementu. Všechny tyhle kroky mají cíl jediný - dostat organizaci mezi ty nejlepší týmy u nás, kde za svoji osmnáctiletou historii několikrát patřila.

Dominantou NR vždy byla žlutá barva a k té se nový web po několika letech také navrací. Jak již bylo nakousnuto, nová webová prezentace by měla nastartovat novou éru NecroRaisers pod novým vedením. Ke kormidlu se po odmlce vrací Tomáš 'tomsteR' Jindra a spolu s ním bude mít na starost vedení týmu jádro managementu bývalého celku RisenTalent, který zanikl před pěti lety. K tomu přibývají také dvě další jména Slimerek a Jammal, základy jsou tedy postaveny.

NecroRaisers

Co se týče herních sekcí, tak NecroRaisers prozatím disponují jedinou. Před měsícem jste si mohli všimnout NR.CSGO týmu na slovenské akci Y-Games, tahle sekce je však nyní minulostí. I tak se rozhodlo nové vedení v podstatě ihned naverbovat novou CS:GO sekci, na populární FPS hře se tak bude zřejmě stavět, tak jako se dříve stavělo na hráčích Counter-Strike 1.6. Dle sekcí na webu organizace je také vidět, že je v plánu získat i League of Legends tým.

Ke znovuzrození NR se nám vyjádřil jeden z majitelů Tomáš 'tomsteR' Jindra:

"Zdravím fanoušky NecroRaisers! Jsem nesmírně rád, že po několika měsících usilovné práce se s Vámi můžeme podělit o finální výsledek našeho snažení. Nový web je pouze začátek toho všeho, co jsme si pro naše fanoušky a celou scénu připravili. Organizace NecroRaisers chytá druhý dech, vzhledem k vzestupu eSportu jako takového, jsme nesmírně šťastní, že NR funguje již osmnáct let a pořád patří mezi elitní týmy na ČeskoSlovenské scéně. Moc si vážíme veškeré podpory, které se nám dostává jak od našich partnerů, tak zejména našich fanoušků, kvůli kterým všechna ta práce nám dává potřebnou sílu v našem snažení. Jedním slovem DÍKY! Jako odměnu za tuto podporu, jsme si pro Vás připravili soutěž ve spolupráci s firmou Bostar, s.r.o., která věnovala do soutěže lifestylové sluchátka Wraps, které jsou horkou novinkou na našem trhu. Pokud se chcete účastnit, zajděte na náš facebook! Ještě jednou díky všem!"

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.