Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus vyměňují iNvise za Luka5e

24. 11. 2015 | 20:39 Counter-Strike 2
Po nedávném Mistrovství České republiky se mnohé české týmy rozhodly pro změnu v sestavě a stejně tak učinil i CS:GO tým organizace eXtatus.U multiherního týmu eXtatus se vždy zakládalo na Counter-Strike a tak je tomu po dlouhá léta až dodnes. Když kapitán Michal 'Bordel' Weiss před pár měsíci dal dohromady nový CS:GO tým, vedle tří zkušených střelců v sestavě figurovala i dvojice nepříliš známých hráčů.
Výchozí obrázek

Po nedávném Mistrovství České republiky se mnohé české týmy rozhodly pro změnu v sestavě a stejně tak učinil i CS:GO tým organizace eXtatus.

U multiherního týmu eXtatus se vždy zakládalo na Counter-Strike a tak je tomu po dlouhá léta až dodnes. Když kapitán Michal 'Bordel' Weiss před pár měsíci dal dohromady nový CS:GO tým, vedle tří zkušených střelců v sestavě figurovala i dvojice nepříliš známých hráčů.

Šlo o Filipa 'file' Machuldu a Martina 'iNvis' Hubáčka, kteří dle dosavadních předváděných výkonů do týmu opravdu zapadli. Jako důkaz budiž 5. místo na Y-Games nebo dělený bronz na zmíněném Mistrovství ČR. Dnešním dnem však druhý jmenovaný v týmu oficiálně končí.

eXtatus Bordel

Kapitán týmu Bordel se v sestavě opět potká s hráčem, se kterým působil již v dřívějších dobách.

Změna v kádru eXtatus by se dala označit jako příliv dalších zkušeností do týmu. Namísto iNvise už poslední dva týdny v sestavě figuruje zkušený Lukáš 'Luka5' Zeman, který se tak po roční odmlce opět vrací k aktivnímu hraní a namířil si to hned do sestavy ke svým někdejším spoluhráčům Bordelovi s Necim, když spolu právě před rokem působili v eEriness. Pro Luka5e to však nebude u eXtatus premiéra, tento dres na sebe oblékne již poněkolikaté.

Pro někoho by tahle změna mohla být překvapivá, jelikož iNvis nepředváděl vůbec špatné výkony. Kdo sledovat přenosy z MČR, tak si jistě vybavuje zápas proti Gunrunners o postup ze skupiny, kde se hráči povedlo všechno, na co sáhl, a kompletně vymazal svého soupeře.

eXtatus iNvis

Martin 'iNvis' Hubáček hrál na MČR 2015 naposled v barvách týmu eXtatus.

S Luka5em se tým momentálně účastní ligy RoG Masters, kde po prvních kolech eXtatus figurují na děleném pátém místě s pouhými třemi body na kontě.

Posílená sestava eXtatus vypadá následovně:

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Robert 'Jalu' Jalůvka
{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman

Zdroj: Facebook stránka organizace eXtatus

Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.