Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic v troskách, Yellowstar do TSM?

1. 12. 2015 | 21:33 League of Legends
Jako kdyby toho Fnatic neměli málo, když jim sestavu opustila dvojice Korejců. Dnešním dnem se po třech letech s týmem loučí také kapitán Bora 'YellOwStaR' Kim.
Výchozí obrázek

Jako kdyby toho Fnatic neměli málo, když jim sestavu opustila dvojice Korejců. Dnešním dnem se po třech letech s týmem loučí také kapitán Bora 'YellOwStaR' Kim.

Uplynul teprve týden od momentu, kdy skončil kontrakt dvojici Heo 'Huni' Seung-hoon a Kim 'ReignOver' Yeu-jin a ani jeden se ho nerozhodl prodloužit. Dosud je jediným jistým hráčem Fnatic pro příští sezónu Fabian 'Febiven' Diepstraten společně s Martinem 'Rekkles' Larssonem a trenérem Luis 'Deilor' Sevillou Petitem. Tato trojice má tak před sebou nelehký úkol.

Fnatic

Před touto sezónou zůstal u Fnatic Bora 'YellOwStaR' Kim osamocen po odchodu čtveřice spoluhráčů. Jako kapitán se k tomu postavil nejlépe, jak uměl, a postavil sestavu, která vyhrála obě sezóny evropské LCS. Nyní se však Kim rozhodl dát po třech sezónách sbohem organizaci, díky které se stal modlou.

Dnes spatřila světlo světa informace, že YellOwStaR končí. V jeho vyjádření je navíc jasně řečeno, že se rozhodl poprvé v kariéře přestoupit do jiného regionu, za který si zvolil Severní Ameriku. Spekulace a domněnky jsou různé, ale ve velkém se mluví přestupu do Team SoloMid, což by ještě před začátkem letošní sezóny bylo naprosto nepředstavitelné!

Jako jeden z důkazů je omyl, který se dopustil někdo z vedení Teamu SoloMid, když se v týmovém eshopu objevila možnost objednání týmové mikiny se jménem YellOwStaRa. Stejně tak předevčírem chtěl Reginald oznámit nového supporta, ale kvůli Riotu ještě 2 týdny nemůže - tohle by také sedělo s tím, že YellOwStaR opustil Fnatic zrovna v těchto dnech.

Pozůstatky Fnatic.LoL ze sezóny 2015:

{#Nizozemsko} Fabian 'Febiven' Diepstraten - Mid Laner
{#Švédsko} Martin 'Rekkles' Larsson - AD Carry

Zdroj: fnatic.com
Štítky: fnatic, Team SoloMid
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.