Přejít k hlavnímu obsahu

Pimp nahrazuje cadiaNa v SK

8. 12. 2015 | 13:26 Counter-Strike 2
Bývalý hráč dignitas Jacob "Pimp" Winneche se stal novou posilou dánského týmu SK Gaming. Nahradil tak Caspera "cadiaNa" Møllera, který se přesouvá pouze do role náhradníka. Tato hráčská výměna byla plánována již delší dobu a nijak s ní nesouvisí předvedené výkony na Fragbite Masters 5 ve Stockholmu, kde se týmu SK podařilo překvapivě vyřadit hvězdy z ex-TSM a sebrat mapu fnatic.
Výchozí obrázek

Bývalý hráč dignitas Jacob "Pimp" Winneche se stal novou posilou dánského týmu SK Gaming. Nahradil tak Caspera "cadiaNa" Møllera, který se přesouvá pouze do role náhradníka. 

Tato hráčská výměna byla plánována již delší dobu a nijak s ní nesouvisí předvedené výkony na Fragbite Masters 5 ve Stockholmu, kde se týmu SK podařilo překvapivě vyřadit hvězdy z ex-TSM a sebrat mapu fnatic.

Pimp nahrazuje cadiaNa v SK
Pimp nahrazuje cadiaNa v SK Gaming (foto: HLTV.org)

Pimp se tak po kratší herní pauze vrací zpět na CS:GO scénu. O své bezprostřední dojmy se s fanoušky podělil ve vyjádření pro sk-gaming.com:

Mám velikou radost, že mohu oznámit, že jsem se stal součástí CS:GO sekce týmu SK Gaming. Po zvážení všech nabídek, které jsem po odchodu z dignitas obdržel, mi nabídka od SK Gaming přišla jednoznačně nezajímavější.

Jsou to hráči, kteří se na vrcholu CS scény pohybují už dlouhou dobu, ale vždy jim něco málo chybělo k tomu, aby naplno rozvinuli svůj potenciál. Doufám a opravdu věřím, že má přítomnost je právě ten poslední dílek skládanky, který může SK dovést až na úplný vrchol. 

Potenciál tu je nepochybně, jenom musíme přijít na to, jak ho naplno využít!

Vedení SK Gaming dále oznámilo, že Andreas "MODDII" Fridh a Emil "Magiskb0Y" Reif už dále v SK nefigurují pouze jako stand-inové, ale jako plnohodnotní hráči týmu.

Nová sestava týmu SK Gaming tedy vypadá takto:

{#Dánsko} Asger "AcilioN" Larsen
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
{#Dánsko} Emil "Magiskb0Y" Reif
{#Švédsko} Andreas "MODDII" Fridh
{#Dánsko} Jacob "Pimp" Winneche

{#Dánsko} Casper "cadiaN" Møller (náhradník)

Zdroj: hltv.org
Štítky: cadiaN, CS:GO, Pimp, sk