Přejít k hlavnímu obsahu

Multimediální centra Google Chromecast 2 a Chromecast Audio nyní skladem v CZC.cz

19. 12. 2015 | 08:59 Všechny hry
Český prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz přináší na český trh exkluzivně nové multimediální centrum Chromecast Audio od společnosti Google. Zakoupit je možné před Vánocemi také Chromecast 2. Obě novinky usnadní sledování online videa, prohlížení obsahu, poslech hudby i hraní her na velké obrazovce televizoru. Google Chromecast 2
Výchozí obrázek

Český prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz přináší na český trh exkluzivně nové multimediální centrum Chromecast Audio od společnosti Google. Zakoupit je možné před Vánocemi také Chromecast 2. Obě novinky usnadní sledování online videa, prohlížení obsahu, poslech hudby i hraní her na velké obrazovce televizoru.

Google Chromecast 2

Druhá generace oblíbeného multimediálního centra Chromecast od společnosti Google umožní streamování multimediálního obsahu nejen z internetu a pohodlně se ovládá skrze telefon, tablet či počítač. Proti první verzi Chromecastu přináší především rychlejší bezdrátové připojení WiFi ac a výkonnější procesor.

Radikální změnou prošel také design zařízení, který svým tvarem nově připomíná jojo. Chromecast 2 vyniká také rychlou instalací i snadným použitím. Novinka je navíc multiplatformní, takže ji snadno spárujete s mobilními zařízeními s operačními systémy iOS a Android, stejně jako s počítači vybavenými platformami Mac OS X a Windows.

Na prostorné obrazovce televizoru vám Chromecast 2 umožní zobrazit přesně to, co vidíte na svém chytrém telefonu, tabletu nebo počítači. Podporováno je až rozlišení Full HD 1920 x 1080 pixelů. Google Chromecast 2 je k dispozici na CZC.cz za 1 499 Kč včetně DPH.

Technické parametry

Rozlišení: Full HD
HDMI: Ano
Integrované WiFi: Ano, 802.11a/c, 2,4 GHz a 5 GHz
Napájení: USB
Podporované platformy: Google Android, Apple iOS, Microsoft Windows, Mac OS X
Rozměry: 51,9 x 51,9 x 13,5 mm
Hmotnost: 39,1 g

Google Chromecast Audio

Úplnou novinkou, kterou je možné exkluzivně zakoupit na CZC.cz, je Google Chromecast Audio. Zařízení se svým vzhledem velmi podobá Chromecastu 2, slouží ale výhradně k streamování hudby na prakticky libovolné reproduktory. Přehrávání je zprostředkováno prostřednictvím připojení WiFi přímo z chytrého telefonu nebo počítačového tabletu s platformou Apple iOS či Google Android. Podporovány jsou také počítače s Windows a Mac OS X.

Stejně jako Chromecast 2 vyniká i Chromecast Audio rychlou instalací a snadným použitím. Díky podpoře Plug and Play není nutné zařízení zdlouhavě instalovat, ale stačí jej pouze připojit k vašemu audio systému a domácí či firemní WiFi síti. Podporován je digitální i analogový přenos zvuku, napájení pak obstarává port USB. Google Chromecast Audio je k dispozici na CZC.cz za 1 499 Kč včetně DPH.

Technické parametry

Připojení: jack 3,5 mm
Integrované WiFi: Ano, 802.11a/c, 2,4 GHz a 5 GHz
Napájení: USB
Podporované platformy: Google Android, Apple iOS, Microsoft Windows, Mac OS X
Rozměry: 51,9 x 51,9 x 13,5 mm
Hmotnost: 30,7 g