Přejít k hlavnímu obsahu

queztone opouští tým nEophyte

5. 1. 2016 | 19:12 Counter-Strike 2
Slovenský hráč Richard 'queztone' Strnátko se rozhodl se posunout ve své kariéře dále a dnešním dnem tak opouští tým nEophyte.Česko-slovenští nEophyte odchodem zkušeného hráče tak ztratí velkou oporu. Strnátko v týmu působil dlouhé měsíce, zažil i změny v týmu, on však vždy vydržel. V současné době je potvrzen pouze jeho odchod a jak to bude se zbytkem týmu nadále není známo. S queztonem v sestavě se podařilo nEph vyhrát Mistrovství ČR, ASUS Finals 9 nebo LanCraft.
Výchozí obrázek

Slovenský hráč Richard 'queztone' Strnátko se rozhodl se posunout ve své kariéře dále a dnešním dnem tak opouští tým nEophyte.

Česko-slovenští nEophyte odchodem zkušeného hráče tak ztratí velkou oporu. Strnátko v týmu působil dlouhé měsíce, zažil i změny v týmu, on však vždy vydržel. V současné době je potvrzen pouze jeho odchod a jak to bude se zbytkem týmu nadále není známo. S queztonem v sestavě se podařilo nEph vyhrát Mistrovství ČR, ASUS Finals 9 nebo LanCraft.

V těchto dnech však nEophyte hrají online turnaji na portálu D!ngIT a namísto queztona a také Tomáše 'barb1' Hrádka se objevila dvojice Peter 'naturaL' Turčan, Karel 'fredi' Královec. Za barb1ho v poslední době zaskakoval trenér KETUBOR, že by tohle bylo nové budoucí složení nEophyte? Všechno jsou to pouze spekulace, budoucnost ukáží až následující dny a týdny.

queztone

queztone se letos představil také na Mistrovství ČR, na kterém s týmem nEophyte také triumfoval

Jak sám ve svém prohlášení queztone říká, chtěl by se posunout na vyšší úroveň, počínaje aktivním hraní FPL až po případný pokus dostat se na evropskou scénu, kdy by mohl následovat své bývalé spoluhráče Styka, oskara či Zera. Celé jeho vyjádření si přečtěte níže:

"Po dlhej dobe uvazovania som sa rozhodol leavnut team nEophyte. Nehladajte za tym dovod, ze by som bol nespokojny s hracmi alebo ze by sme mali nejaky problem. Leavol som hlavne preto, ze by som sa chcel individualne zlepsit a posunut sa na vyssi level v hre (major). Zatial sa budem venovat hlavne FaceIT Pro League, streamu, pripadne ako stand-in a samozrejme sa budem snazit dostat do seriozneho teamu s buducnostou. Mojmu ex-teamu prajem vela stastia v hre."

Možná budoucí sestava nEophyte.GO:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Slovenská Republika} Peter 'naturaL' Turčan

Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.