Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA bundluje k vybraným grafikám hru Rise of the Tomb Raider

9. 1. 2016 | 16:30 Všechny hry
NVIDIA dnes oznámila, že očekávaná PC verze hry Rise of the Tomb Raider® od Crystal Dynamics® a Square Enix® bude tradičními partery budndlována k vybraným grafickým kartám z řady GeForce GTX 900 a herním notebookům.   Dnešním dnem počínaje až do 16. února  získá zákazník s nákupem grafické karty GeForce GTX 970 nebo vyšší nebo notebooku s grafickou kartou GeForce GTX 970M, 980M a 980 kopii plné hry zdarma.
Výchozí obrázek

NVIDIA dnes oznámila, že očekávaná PC verze hry Rise of the Tomb Raider® od Crystal Dynamics® a Square Enix® bude tradičními partery budndlována k vybraným grafickým kartám z řady GeForce GTX 900 a herním notebookům.   

Dnešním dnem počínaje až do 16. února  získá zákazník s nákupem grafické karty GeForce GTX 970 nebo vyšší nebo notebooku s grafickou kartou GeForce GTX 970M, 980M a 980 kopii plné hry zdarma.

Rise of the Tomb Raider® nabídne nádherně graficky zpracované akční dobrodružství zasazené do zajímavého prostředí plného adrenalinu a nebezpečí. Hráči prožijí spolu s Larou Croft její první výpravu za vykrádáním hrobek. Nechej se vtáhnout do příběhu a akce kritiky velmi oceňované hry Rise of the Tomb Raider® a užij si jej se vším všudy díky vyspělé technologii a výjimečnému výkonu grafických karet řady GeForce GTX 900.

Další detaily najdeš přímo na stránkách ALZA.cz či geforce.co.uk.

Štítky: nVidia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.