Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba obnovuje ladies sekci

10. 1. 2016 | 21:15 Counter-Strike 2
Ladies sekce týmu eSuba byla opět po několikaměsíční neaktivitě obnovena. V sestavě zůstaly pouze Germia a Kviin. Holky doplnily tým o tři nové hráčky Nicollete, Banana a Potato.Dívčí CS:GO sekce eSuby hrála naposledy v červenci minulého roku na Lancraftu. Po odchodu Evy "kRAViCky" Urbanové z časových důvodů tým upadl do neaktivity a sekci dále opustily Martina "aMi" Sedláková a Zuzana "Lara" Otčenášková, která eSubačky neopouští úplně, ale přesunuje se na pozici náhradnice.
Výchozí obrázek

Ladies sekce týmu eSuba byla opět po několikaměsíční neaktivitě obnovena. V sestavě zůstaly pouze Germia a Kviin. Holky doplnily tým o tři nové hráčky Nicollete, Banana a Potato.

Dívčí CS:GO sekce eSuby hrála naposledy v červenci minulého roku na Lancraftu. Po odchodu Evy "kRAViCky" Urbanové z časových důvodů tým upadl do neaktivity a sekci dále opustily Martina "aMi" Sedláková a Zuzana "Lara" Otčenášková, která eSubačky neopouští úplně, ale přesunuje se na pozici náhradnice.

Nová kompletní sestava eSuba ladies

Holky se rozhodly přijmout Nikolu "Nicollete" Horovovou, která už má zkušenosti z několika ladies týmu z CS 1.6, kde hrála např. v myRevenge Ladies či Grunex Ladies (dříve známa pod přezdívkou Nikooolkka_). Další členkou týmu se stává Simona "Potato" Žilinčíková jediná Slovenka v týmu. V CS:GO jsme ji již mohli vidět pod přezdívkou Simonka v ladies sekci iNfected a ještě dříve v CS 1.6 v týmu ONEFRAG Ladies pod přezdívkou smNi.

Poslední členkou týmu se stává Tereza "Banana" Bartošová, která hru hraje teprve krátce a teprve sbírá zkušenosti. Pokud máte zájem sledovat počínání doplněné sestavu eSuba ladies v nadcházejících týdnech, tak sledujte jejich fanpage na FB zde.

      

Nové hráčky eSuba ladies, zleva: Potato, Nicollete a Banana

eSuba.INTEL CS:GO Ladies 

{#Česká Republika} Madlenka "Germia" Moozová
{#Česká Republika} Dana "Kviin" Poláková
{#Česká Republika} Nikola "Nicollete" Horová
{#Slovenská Republika} Simona "Potato" Žilinčíková
{#Česká Republika} Tereza "Banana" Bartošová

{#Česká Republika} Zuzana "Lara" Otčenášková - náhradnice

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, eSuba Ladies