Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers se zajímavým CS:GO squadem

18. 1. 2016 | 17:06 Counter-Strike 2
Devatenáctiletá česká organizace NecroRaisers se rozhodla do svých řad přijmout nový tým ve hře Counter-Strike: Global Offensive.Kapitánem této nové sekce je Jakub 'Goofy' Kallus, jenž svůj tým dokázal úspěšně dotáhnout tento víkend i do PLAYzone Ligy, ve finále si noví NecroRaisers dokonce připsali skalp Majestic Lions. Pro někoho tenhle postup do ligy mohl být překvapivý, v kádru nemají NR nějaká extra známá jména, nicméně i v TIGER Masters jsou v současném hodnocení na druhém místě.
Výchozí obrázek

Devatenáctiletá česká organizace NecroRaisers se rozhodla do svých řad přijmout nový tým ve hře Counter-Strike: Global Offensive.

Kapitánem této nové sekce je Jakub 'Goofy' Kallus, jenž svůj tým dokázal úspěšně dotáhnout tento víkend i do PLAYzone Ligy, ve finále si noví NecroRaisers dokonce připsali skalp Majestic Lions. Pro někoho tenhle postup do ligy mohl být překvapivý, v kádru nemají NR nějaká extra známá jména, nicméně i v TIGER Masters jsou v současném hodnocení na druhém místě.

NecroRaisers

V týmu mimo Kalluse působí trader nEcrologic, známý grafik Daky, bývalý hráč Fearless Sharks Ziki či dosavadní hráč NecroRaisers Hazard, jenž působil v posledních sestavách NR a představil se například na Y-GAMES WINTER 2015. Více o týmu prozradil sám kapitán Goofy.

"Chtěli bychom poděkovat za příležitost být součástí této organizace a jsme rádi, že si nás všimli ve správný moment a správně motivovali na pozitivní vlnu. S kluky hrajeme krátce, po lance v Ostravě a utržení třetího místa, jsme s necrem přeskládali team od základu do nynější podoby.

První kvalifikace na playzone ligu jsme se nezúčastnili kvůli lance, ovšem hned tu druhou jsme odehráli, dostali se do top 8 nejlepších a následně vypadli proti jednomu z top týmu na této kvalifikaci. Pak jsme dostali příležitost právě od NecroRaisers, která nás určitým způsobem motivovala a další kvalifikaci jsme vyhráli a do této ligy postoupili. V týmu se snažíme být v klidu a fungovat jako rodina, hrát společně a nic si nedělat z toho, že se něco nepovede.

Všichni kluci jsou pohodáři a naprosto super lidé, s kterými jsme si sedli tip ťop. Pokusíme se toho odehrát a vyhrát co nejvíce budeme moci a už teď se těšíme na další spolupráci a na další hry, které odehrajeme společně. Také nás sledujte na naších Facebook stránkách Necroraisers CS:GO a dalších. Určitě plánujeme streamovat a dávat různé reporty z akcí, popř. našich her."

Nynější sestava NecroRaisers.GO:

{#Česká Republika} Jakub 'Goofy' Kallus
{#Česká Republika} Tomáš 'nEcrologic' Rykala
{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl
{#Slovenská Republika} Roland 'daky' Nguyen
{#Česká Republika} Leoš 'ziki' Zikmund

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.