Přejít k hlavnímu obsahu

StarSeries: StanCifka končí ve čtvrtfinále

23. 1. 2016 | 19:14 Hearthstone
Český hráč Stanislav Cifka se poprvé v roce 2016 ukáže na offline eventu, konkrétně na turnaji SL i-League StarSeries nahradil populárního streamera Amaze.Turnaj s názvem SL i-League StarSeries je třetím turnajem od organizátora Starladder, z toho druhý offline. Toho posledního se v loňském roce zúčastnil také český hráč StanCifka a za celkové vítězství si odnesl $6,000. Na základě neúčasti Amaze byl právě Cifka pozván také na turnaj, jenž se koná tento víkend v běloruském Minsku.
Výchozí obrázek

Český hráč Stanislav Cifka se poprvé v roce 2016 ukáže na offline eventu, konkrétně na turnaji SL i-League StarSeries nahradil populárního streamera Amaze.

Turnaj s názvem SL i-League StarSeries je třetím turnajem od organizátora Starladder, z toho druhý offline. Toho posledního se v loňském roce zúčastnil také český hráč StanCifka a za celkové vítězství si odnesl $6,000. Na základě neúčasti Amaze byl právě Cifka pozván také na turnaj, jenž se koná tento víkend v běloruském Minsku.

Prizemoney StarSeries turnaje je pozvednuto opět na vyšší level, všech osm účastníků si rozdělí celkem 50 tisíc dolarů. Skupinová fáze se odehraje v pátek a sobotu, playoff šesti nejlepších je pak na programu v neděli. Český hráč vstoupí do turnaji ve skupině B v sobotu, jeho největším konkurentem bude korejský hráč Surrender.

SL i-League StarSeries - vyřazovací fáze
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo7 
 
{#Ukrajina} Kolento
     
  {#Ukrajina} Kolento1   
{#World} Freewin
     
   Neděle 18:00 {#Velká británie} Cipher1 
{#Velká británie} Cipher3     
 Neděle 16:00 {#Velká británie} Cipher3   
{#Česká Republika} StanCifka2     
     Neděle 20:00 {#Čína} Lanshengzhe
{#Čína} Lanshengzhe
    Vítěz
  {#Čína} Lanshengzhe3   
{#World} Freewin
     
   Neděle 19:00 {#Čína} Lanshengzhe4 
{#Korejská republika} Surrender2     
 Neděle 17:00 {#Spojené státy americké} Dog1   
{#Spojené státy americké} Dog3     
 
Skupina A Skupina B
#NázevVP+/- #NázevVP+/-
1.{#Ukrajina} Kolento309:4 1.{#Čína} Lanshengzhe217:6
2.{#Velká británie} Cipher125:6 2.{#Korejská republika} Surrender217:6
3.{#Spojené státy americké} Dog126:9 3.{#Česká Republika} StanCifka126:7
4.{#Čína} lvxiaobu124:7 4.{#Spojené státy americké} JAB126:7

O komentování na živém streamu se postará všem známá trojice Frodan, Noxious a Gnimsh. Nezapomeňte si tak naladit přenos a podpořit v turnaji českého zástupce Stanislava Cifku!

Štítky: Stancifka, StarSeries
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.