Přejít k hlavnímu obsahu

Známý YouTuber mění sestavu eSuba Academy

24. 1. 2016 | 21:56 League of Legends
Kapitán League of Legends akademie v organizeci eSuba Ondřej „Premi“ Vodička je zpět s novou sestavou a věří si dokonce i na áčkové týmy. V budoucnu by se rádi předvedli na LAN akcích, zatím ale plánují intenzivně trénovat.
Výchozí obrázek

Kapitán League of Legends akademie v organizeci eSuba Ondřej „Premi“ Vodička je zpět s novou sestavou a věří si dokonce i na áčkové týmy. V budoucnu by se rádi předvedli na LAN akcích, zatím ale plánují intenzivně trénovat.

esuba academy

Možná si ještě vzpomínáte na původní eSubáckou akademii pod taktovkou Premiho. Projekt to byl vskutku ambiciózní, avšak záhy po oznámení soupisky se začala autenticita celé sekce otřásat, když se vynořila problematická minulost některých hráčů. Dalším problémem pak byly podle Premiho vztahy mezi hráči, které nebyly tak úplně přátelské. To se kapitán rozhodl řešit změnami na pozicích top a adc, které sice tuto nepříjemnou situaci vyřešily, ale další potíže na sebe nenechaly dlouho čekat.

Jak už to v amatérských týmech bývá, nastaly problémy se sladěním volného času na tréninky, tudíž výkon týmu nebyl úplně optimální. Poslední hřebíček do rakve zatloukl projektu odchod midaře a supporta do jiné organizace. V tu chvíli se Ondřej rozhodl činnost v sekci pozastavit a soustředil se na zlepšování individuálního skillu.

premi

Na celý nápad akademie ale nezanevřel, naopak, když před dvěma měsíci narazil na téměř kompletní tým, neváhal, a po vzájemném tryoutu je vzal pod křídla eSuby. Zatím to prý vypadá, že si nově nalezená sekce sedne jak po herní, tak po lidské stránce.

Plány do budoucna jsou jasné. Prvním úkolem bylo vyšplhat po team ranked žebříčku až do Diamondu 1, tento úkol již Premiho výběr splnit stihl. Dlouhodobým cílem je pak jedna z největších českých LANek Lancraft, kde tento ambiciózní celek plánuje být důstojným soupeřem i těm největším favoritům. Hráči přiznávají, že k tomuto milníku vede ještě dlouhá cesta plná poctivých tréninků, jedním dechem však dodávají, že v této sestavě mají opravdu veliký potenciál. K lepším výkonům jim pomáhají také borci z A týmu eSuby, kteří neváhají svým méně zkušeným spoluhráčům poskytovat cenné herní rady.

Nová sestava eSuba Academy:

{#Česká Republika} Ondřej "Weyxiaon" Havetta - Top Laner
{#Česká Republika} Ondřej "Premi" Vodička - Jungler
{#Česká Republika} Andrej "Hellbound" Podstavka - Mid Laner
{#Slovenská Republika} Lukáš "PiOk" Lörinc - AD Carry
{#Slovenská Republika} Tibor "Althimor" Roháč - Support

Pokud se nemůžete dočkat, až uvidíte tento kádr v akci, budete nejspíše zklamání. Podle slov Premiho hodlá sekce nyní hlavně trénovat a na nějakém turnaji či offline akci se ukáže až v ten správný čas.

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba