Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte znají svého soupeře v Polsku

4. 2. 2016 | 17:20 Counter-Strike 2
Polsko je jednou ze zemí, kde se narozdíl od česko-slovenské scény dokáží hráči na mezinárodní scéně více prosazovat na poli esportu. Ale i v Česku a na Slovensku máme ambiciózní týmy, které tohle chtějí změnit. V nejbližší době to můžou být například hráči nEophyte, kteří "soutěží" o divokou kartu na LAN, která se bude odehrávat právě u sousedů v Polsku. UPDATE #2: nEophyte se v prvním kole utkají s velmi silným soupeřem z Polska, týmem Imperial Dragons.
Výchozí obrázek

Polsko je jednou ze zemí, kde se narozdíl od česko-slovenské scény dokáží hráči na mezinárodní scéně více prosazovat na poli esportu. Ale i v Česku a na Slovensku máme ambiciózní týmy, které tohle chtějí změnit. V nejbližší době to můžou být například hráči nEophyte, kteří "soutěží" o divokou kartu na LAN, která se bude odehrávat právě u sousedů v Polsku. 

UPDATE #2: nEophyte se v prvním kole utkají s velmi silným soupeřem z Polska, týmem Imperial Dragons.

UPDATE: Je to tam, nEophyte vyhrávají hlasování o divokou kartu, v sobotu a neděli tak uvidíme tento česko-slovenský tým v níže napsané sestavě na polské lan akci v Płońsku.


Nebude se jednat jen o nějakou "vesnickou akci", což dokazují známé firmy, jenž figurují mezi sponzory a partnery turnaje. Stejně tak, pokud jsme dobře přeložili polské webové stránky organizátorů, by měla být dotace pro CSGO turnaj celkem 30 000 Zlotých, což je v přepočtu na tuzemskou měnu cca 190 000 Kč. 

Do turnaje se lze dostat v rámci kvalifikace. Pro ty nešťastníky, kterým kvalifikace nevyjde nebo ji propásli, tu je divoká karta, ve které mohou fanoušci hlasovat pro svůj tým. A mezi šesticí týmů v "zimní divoké kartě" se právě nachází i zástupci české herní organizace nEophyte. Byla by škoda naše zástupce nepodpořit a podporu nEophyte můžete vyjádřit právě na tomto odkaze

nEph by se měli objevit na polském turnaji o zajímavou částku v poměrně nevyzpytatelné konkurenci v sestavě, ve které právě vystupují i v naší PLAYzone Lize, kde v jediném dosavadním zápase zvítězili. Zároveň je více než reálné, že barb1ho spoluhráči se vydají v této formaci i na blížících se Copenhagen Games, které začínají už 23. března v Dánsku. 

Aktuální sestava nEophyte: 

{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hrádek
{#Česká Republika} Patrik "DEV7L" Stuchlík
{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko
{#Česká Republika} Jiří "azak" Hausner

Štítky: nEophyte