Přejít k hlavnímu obsahu

Seznam týmů pro IEM Katowice 2016 je kompletní

15. 2. 2016 | 16:35 Counter-Strike 2
Dnes skončila poslední kvalifikace na IEM Katowice 2016, takže máme k dispozici seznam všech týmů, které se turnaje zúčastní.
Výchozí obrázek

Dnes skončila poslední kvalifikace na IEM Katowice 2016, takže máme k dispozici seznam všech týmů, které se turnaje zúčastní.

Seznam týmů se skládá z 8 nejlepších týmů z posledního major turnaje DH Cluj-Napoca. Zbylé 4 týmy vzešly ze 3 kvalifikací (2 evropské a 1 americká) a vítěze Intel Extreme Masters Taipei. Evropské kvalifikace vyhráli Mousesports a E-frag, IEM Taipei vyhrál tým TheMongolz a poslední americkou kvalifikaci dnes vyhrál brazilský tým Tempo Storm, když si ve finále dokázal poradit s Cloud9 2:0 na mapy. V hlavním turnaji tedy neuvidíme žádný americký tým, ale zato 2 brazilské. V turnaji se objeví jediný slovenský hráč, konkrétně Ladislav "GuardiaN" Kovács v týmu Na´Vi.

IEM Katowice 2016 se budou konat 4. - 6. března ve Spodek Arena v polských Katowicích stejně jako minulý rok. 12 týmů bude rozděleno do 2 skupin po 6, kde bude hrát každý s každým. První tým z každé skupiny postoupí rovnou do semifinále, druhý a třetí tým postoupí do čtvrtfinále. Skupinové zápasy budou hrány ve formátu bo1, čtvrtifnále a semifinále bude bo3 a finále v bo5 formátu. Týmy budou bojovat o prizepool v hodnotě 250 tisíc dolarů.

Seznam týmů pro IEM Katowice 2016:

Skupina ASkupina B
{#Švédsko} fnatic{#Francie} EnVyUs
{#Ukrajina} Na`Vi{#Dánsko} Astralis
{#Brazílie} Luminosity{#Polsko} Virtus.pro
{#Švédsko} NiP{#Evropská unie} FaZe
{#Německo} mousesports{#Bulharsko} E-frag
{#World} TheMongolz {#Brazílie} Tempo Storm

 

Zdroj: HLTV.org
Štítky: IEM Katowice