Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers s podporou League of Legends

18. 2. 2016 | 07:06 League of Legends
Tradiční domácí organizace NecroRaisers se rozhodla nabrat do svých řad k celé řadě dalších týmů a LoL ladies sekci také hlavní League of Legends tým.
Výchozí obrázek

Tradiční domácí organizace NecroRaisers se rozhodla nabrat do svých řad k celé řadě dalších týmů a LoL ladies sekci také hlavní League of Legends tým.

Nebudeme chodit kolem horké kaše, kapitánem nových NR.LoL je support Ondřej 'frixoff' Dvorský, jenž pod vlajku multiherního týmu NecroRaisers vstupuje jako akademie. Tým k NR přestoupil z Eclot Gaming a ačkoliv byste od této známé české organizace čekali velká jména, tak se budete mýlit, nikdo z NR.LoL sestavy není proslulý na domácí scéně, což však nakonec nemusí být na škodu a třeba právě naopak uvidíme pronikat na scénu nový zajímavý tým.

NecroRaisers

Jednou z cílů sekce je probojovat se v letošním roce mimojiné na Mistrovství ČR, tudíž doufejme, že pětice udrží pospolu a v druhé půlce sezóny uvidíme jméno NecroRaisers v kvalifikacích na PLAYzone Ligu. Více v krátkém rozhovoru prozradil kapitán frixoff:

Co tebe a kluky vedlo do NecroRaisers? Kde jste dosud působili?

"Se základem týmu hraji již několik měsíců. Zpočátku jsme působili bez organizace, nicméně už v té době jsme měli velké ambice, pravidelně jsme trénovali a snažili se účastnit každého možného online turnaje. Začátkem prosince jsme vstoupili pod nově vzniklou organizaci Eclot Gaming, kde jsme získali celou řadu menších úspěchů a stali se lídrem bodování Tiger masters. Nicméně vedení ECT nesdílelo stejné nadšení a necítili jsme od nich dostatečnou podporu, proto jsme se rozhodli podívat se po organizaci, která by se nám v našich ambicích vyrovnala. Současně jsme věděli, že NecroRaisers, tým, který se dlouhou dobu drží na české gaming scéně, je momentálně bez LoL sekce a tak jsme je zkontaktovali. Pevně věříme, že Necroraisers je tým, který nám umožní posunout se herně dál."

Nynější sestava LoL týmu NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Erik 'eRikSkiller' Klein - Top Laner
{#Česká Republika} Jakub 'Bood' Kadeřábek - Jungler
{#Česká Republika} Adam 'Random' Grepl - Mid Laner
{#Česká Republika} Matyáš 'Carzzy' Orság - AD Carry
{#Česká Republika} Ondřej 'frixoff' Dvorský - Support

{#Česká Republika} Radim 'Zizou' Zaoral - trenér

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.