Přejít k hlavnímu obsahu

Tom Clancy's The Division ke grafikám NVIDIA

18. 2. 2016 | 17:25 Všechny hry
Výchozí obrázek

Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy’s The Division, které vyjde na začátku října, slibuje natěšeným hráčům ukojení jejich potřeb střílení, lootování a levelování a to ve skvělé grafice a parádním herním prostředí. Aby ji tvůj počítač zvládnul urenderovat, budeš potřebovat seriózní herní grafárnu. Včerejším dnem počínaje, pokud koupíš u vybraných partnerů grafickou kartu GeForce GTX 970 nebo vyšší, nebo herní notebook s novou grafickou kartou GeForce GTX 970m nebo vyšší, dostaneš plnou elektronickou verzi Tom Clancy’s The Division coby pozvánku do válkou zničeného New York City.

Ztvárnění postválečného New Yorku v otevřeném světě hry The Division nabízí spoustu věcí ke koukání a prozkoumávání, a na PC bude celý tenhle skvělý obsah vypadat detailněji, s možností renderingu až ve 4K rozlišení, a obohacen o vizuální efekty NVIDIA GameWorks HBAO+ a PCSS. Více o těchto efektech na odkazu zde.

V České republice Division tradičně bundlují ALFA.CZ, ALZA.CZ, CZC.CZ a T.S.BOHEMIA.

Štítky: nVidia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.