Přejít k hlavnímu obsahu

Square Enix přináší své hity na NVIDIA SHIELD

20. 2. 2016 | 15:51 Všechny hry
Square Enix naskakuje na palubu a přináší své herní hity na NVIDIA SHIELD.Pět oblíbených her od společnosti Square Enix přibude na NVIDIA SHIELD. Patří mezi ně i Tomb Raider (z roku 2013), který vychází dnes a je k dispozici uživatelům služby GeForce Now ke streamování zdarma. Následovat budou Sleeping Dogs, Lara Croft, Guardian of the Light, Quantum Conundrum a Murdered: Soul Suspect.
Výchozí obrázek

Square Enix naskakuje na palubu a přináší své herní hity na NVIDIA SHIELD.

Pět oblíbených her od společnosti Square Enix přibude na NVIDIA SHIELD. Patří mezi ně i Tomb Raider (z roku 2013), který vychází dnes a je k dispozici uživatelům služby GeForce Now ke streamování zdarma. Následovat budou Sleeping Dogs, Lara Croft, Guardian of the Light, Quantum Conundrum a Murdered: Soul Suspect.

Jedná se o první várku her od Square Enixu, na které se můžete na SHIELDu těšit. Stejně jako v případě Tomb Raidera je uvedeme v rámci knihovny GeForce NOW v průběhu letošního roku. Včetně Square Enix titulů tak GeForce NOW bude obsahovat více než 80 her, které mohou předplatitelé bez stahování hrát na svých SHIELD zařízeních. Právě od majitelů SHIELDů víme, že se jim líbí akční adventury a oceňovaný Tomb Raider je jedním z našich velkých oblíbenců.

NVIDIA SHIELD

Velcí vydavatelé přicházejí na SHIELD

Square Enix je aktuálně posledním z vydavatelů, přinášejících své herní frančízy na SHIELD platformu. Stále více jich zde ovšem vidí velký potenciál.

Zaregistruj si GeForce Now, první tři měsíce jsou zdarma

S rostoucím množstvím her v PC kvalitě na platformě NVIDIA SHIELD je pro hráče ten nejlepší čas si SHIELD zařízení pořídit. Tři měsíce herní cloudové služby GeForce NOW jsou zdarma, potom zaplatíš pouze 9.99 EURO za měsíc. 

Štítky: nVidia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.