Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte bez ladies sekce

26. 2. 2016 | 01:56 Counter-Strike 2
Známá česká organizace po odchodu mužské CS:GO sekce přichází i o ladies sekci. Kromě toho tato dívčí sekce prošla změnou v sestavě.
Výchozí obrázek

Známá česká organizace po odchodu mužské CS:GO sekce přichází i o ladies sekci. Kromě toho tato dívčí sekce prošla změnou v sestavě.

Jedna z nejlepších domácích ladies sekcí se ocitla bez organizace poté, co opustila po více než třech měsících nEophyte. Holky se po neúspěšné kvalifikaci na ladies turnaj Intel Challenge Katowice 2016, kde vypadly ve 4. kole, rozhodly pro změnu v sestavě. Tým z osobních důvodů opouští Michaela "Mikajla" Domeová a nahrazuje ji Jana "jance" Kozáková. Jana se pohybuje v CS ladies týmech více jak 8 let, její nejdelší působení bylo v týmech eSuba ladies a ASUS ladies, kromě toho působila v dřívějších nEophyte ladies a mnoha dalších ladies týmech. V poslední době se věnovala hlavně streamování.

jance

Oficiální vyjádření ladies sekce:

"Vývojom udalostí v poslednej dobe sme sa museli rozhodnúť pre niekoľko radikálnějších zmien, s ktorými sa s vami chceme podeliť.

Náš tím opustila hráčka Mikajla, ktorá tak spravila z vlastnej iniciatívy a z osobných dôvodov. Chce sa viac venovať streamu a hrať pre zábavu, tak jej prajeme veľa šťastia.

Podarilo sa nám však nájsť náhradu. Našu 5ku doplnila hráčka, ktorá sa venuje tejto hre už nejaký ten piatok a prináša do nášho tímu veľa skúseností a motivácie. Nehovoríme o nikom inom ako o Jana "jance." Kozáková!

Ďalšou novinkou je odchod nášho tímu od organizácie nEophyte. Stalo sa tak po vzájomnej dohode. Ďakujeme im za všetko, čo nám v dobe pôsobenia u nich poskytli. Momentálne si hľadáme nový domov. Držte nám palce!"

ex-nEophyte Ladies:

{#Slovenská Republika} Dominika "ninuska" Hrindová
{#Slovenská Republika} Nina "ninka" Bulavčiaková
{#Česká Republika} Michaela 'Mishulkaa" Čáslavská
{#Česká Republika} Martina "aMi" Sedláková
{#Česká Republika} Jana "jance" Kozáková

Zdroj: Facebook stránka nEophyte female