Přejít k hlavnímu obsahu

EnVyUs vyměňují pátého hráče

8. 3. 2016 | 19:58 Counter-Strike 2
Tým EnVyUs se po velice nezdařeném výkonu na turnaji Intel Extreme Masters Katowice rozhodl pro změnu ve své sestavě.
Výchozí obrázek

Tým EnVyUs se po velice nezdařeném výkonu na turnaji Intel Extreme Masters Katowice rozhodl pro změnu ve své sestavě.

EnVyUs minulý rok uzavřeli vítězstvím na DreamHacku v Cluj-Napoca, díky kterému se dostali na druhé místo v celosvětovém žebříčku. V novém roce se jim podařilo zvítězit pouze v Game Show Global eSports Cup, kde ve finále porazili Team Dignitas. Na StarSeries Finals skončili 3. až 4., na ESL Expo Barcelona se nedostali do semifinále a na IEM Katowice, které máme ještě čerstvě v paměti, se umístili na děleném posledním místě. Nathan "NBK" Schmitt při rozhovoru v Katowicích již narážel na hráče, který nepodává přesvědčivé výkony.

Kio

kioShiMa odchází s EnVyUs (Foto:HLTV)

Z obrázku už je patrné, že tým musel opustit Fabien "kioShiMa" Fiey. Jeho místo zaujme Timothée "DEVIL" Démolon, kterého EnVyUs odkoupili z týmu LDLC White za nezveřejněnou částku. DEVIL je skvělý hráč, své schopnosti dokazuje i výsledky. Příkladem může být jeho rating 1.41 na finské lance Assembly Winter 2016, který se svým týmem vyhrál. O svém novém působišti napsal i pár vět.

"Dnes je pro mě velký den, připojuji se k nejlepšímu francouzskému týmu. Pořád si neuvědomuju jak šťastný jsem. Udělám cokoliv, abych hrál na úrovni svých nových spoluhráčů, a doufám, že přinesu nové věci, které týmu možná chyběli. Chtěl bych poděkovat svým bývalým spoluhráčům, že mi dali šanci s nimi hrát více než rok. Stali se z nás velcí přátelé, s nimiž jsem sdílel skvělé chvilky. Také děkuji EnVyUs za to, že mi dali tuto příležitost. Dám do toho všechno."

Fabien "kioShiMa" Fiey bude však i nadále součástí týmu, bude pouze na pomyslné lavičce, než dostane nabídky a rozhodne se, kam zamíří. Může se taky stát, že se po čase do základní sestavy vrátí. Tým EnVyUs bude svůj první zápas s novou posilou hrát už tuto středu proti G2 Esports v ESL Pro League.

Aktuální sestava EnVyUs:

{#Francie} Kenny "kennyS" Schrub
{#Francie} Vincent "Happy" Schopenhauer
{#Francie} Dan "apEX" Madesclaire
{#Francie} Nathan "NBK" Schmitt
{#Francie} Timothée "DEVIL" Démolon

Zdroj: HLTV.org
Štítky: EnVyUs