Přejít k hlavnímu obsahu

queztone na zkoušku do HR, Frozen do eXtatus

15. 3. 2016 | 21:09 Counter-Strike 2
Ve včerejším článku o účasti týmu eXtatus na dánské lan akci Copenhagen Games jsme zmínili, že není jisté, zda s týmem odcestuje Richard 'queztone' Strnátko. Nyní už je oficiálně potvrzené, že odcestuje, nicméně v barvách jiného týmu.
Výchozí obrázek

Ve včerejším článku o účasti týmu eXtatus na dánské lan akci Copenhagen Games jsme zmínili, že není jisté, zda s týmem odcestuje Richard 'queztone' Strnátko. Nyní už je oficiálně potvrzené, že odcestuje, nicméně v barvách jiného týmu.

Teprve po třech týdnech od přestupu týmu okolo Tomáše 'barb1' Hrádka z nEophyte do eXtatus přichází v sestavě první změna, bohužel nucená. Jeden ze základních pilířů Richard 'queztone' Strnátko dostal nabídku, která se jednoduše neodmítá. Před nedávném se uvolnilo jedno místo v týmu HellRaisers a právě tam queztone míří na zkušební období.

V sestavě HellRaisers doplní slovenský střelec všem známé trio STYKO-oskar-Zero, které již v týmů působí nějaký ten týden. Ironií osudu je to, že v sestavě nyní působí čtveřice českých a slovenských hráčů, která spolu ještě v loňském roce působila pod Fraternitas. Spekulace stranou, nicméně kdo ví, kde by hráči a celý tým byl, kdyby se jejich cesty v loňském roce nerozešly. Pátým hráčem v sestavě byl v té době právě nynější hráč eXtatus barb1.

queztone

Queztone s HellRaisers v tomto zkušebním období odcestuje právě na dánskou akci Copenhagen Games, kde se třeba i utká právě se svými bývalými spoluhráči. Jistě se ptáte, kdo tedy sestavu eXtatus doplňuje. Jde o jednoho z největších a zároveň nejmladších talentů domácí scény, David 'Frozen' Čerňanský hlásí návrat. Doufejme, že těchto pár dní bude týmu stačit na to, aby se obnovila synergie z Frozenova dřívějšího působení v nEophyte.

"Dostal som velmi lukrativnu a kvalitnu ponuku do team HellRaisers, budem tam v skusobnej dobe a pojdem s teamom na offline turnaj na CPH. Kedze sa chcem posunut na pro uroven tak som tuto ponuku prijal. Chcel by som velmi podakovat chalanom, a tak isto vedeniu a drzim im palce do buducna."

vyjádřil se k odchodu z eXtatus Richard 'queztone' Strnátko.

Aktuání sestava HellRaisers:

{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk
{#Slovenská Republika} Patrik 'Zero' Žúdel
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Ukrajina} Kirill 'ANGE1' Karasiow

Nynější složení týmu eXtatus:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'barb1' Hrádek
{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Česká Republika} David 'KAPARZO' Lacina
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eXtatus, HellRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.