Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers představují novou pětici

17. 3. 2016 | 11:55 Counter-Strike 2
Counter-Strike vždycky patřil k základním kamenům organizace NecroRaisers a tak tomu je i do dneška. Dnešním dnem byla oficiálně oznámena nová sestava ve hře CS:GO.
Výchozí obrázek

Counter-Strike vždycky patřil k základním kamenům organizace NecroRaisers a tak tomu je i do dneška. Dnešním dnem byla oficiálně oznámena nová sestava ve hře CS:GO.

Nová pětice pod vedením Jiřího 'oKKo' Trojana oplývá mimo talentu mladých hráčů také velkou dávkou zkušeností. Ideálním příkladem je Milan 'pepenzie' Gellebra, který za tento herní tým hrával už i v dobách největší slávy Counter-Strike 1.6 po boku jmen jako zEro nebo Petras. Už podle jmen může mít tento tým zajímavé ambice, tak bude zajímavé sledovat, jak si kluci povedou. Svoji premiéru si včera odbyli v PLAYzone Lize, když těsně podlehli 13:16 eSubě.

NecroRaisers

Více o nové akvizici v řadách NecroRaisers prozradí majitel Tomáš Maxmilián Janíček:

"Zdravím všechny příznivce NecroRaisers. Pokud se ohlédneme za událostmi z posledních měsíců, nejsem spokojen. Nikdy nedělá klubu dobré jméno, když vystřídá v krátké době několik týmů, avšak je třeba si uvědomit, že to nebylo bezdůvodné a nepromyšlené. Snažíme se hráčům zajistit kvalitní podmínky a od nich na oplátku vyžadujeme stabilitu, loajalitu a určitou schopnost v tahu na bránu (tedy neustále se zlepšovat a vybojovat pěkná umístění). Po ne úplně kvalitních výsledcích a opakujícím se kolotoči změn v sestavě, jsme spolupráci ukončili. Nyní se blízká na lepší časy. Věřím v současný tým, jelikož předvedl hned v prvních zápasech velmi profesionální a vyrovnané výkony. Zároveň se k nám vrací Legenda Milan ,,pepenzie’’ Gellebra, který nás úspěšně reprezentoval již za dob Counter-Strike 1.6. Velice si toho Vážíme a věříme,že spolu hráči budou hrát na velmi vysoké úrovni. Zároveň děkuji Jiřímu ,,oKKoo'' Trojanovi, který se o složení nové sekce postaral. Přeji za celou organizaci mnoho úspěchů."

Nynější sestava NecroRaisers:

{#Česká Republika} Jiří 'oKKo' Trojan
{#Česká Republika} Milan 'pepenzie' Gellebra
{#Česká Republika} Ondřej 'Hasker' Karásek
{#Česká Republika} Martin 'wild' Zajíček
{#Slovenská Republika} Maroš 'Ducky' Režňák

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.