Přejít k hlavnímu obsahu

UCC Season 4: HellRaisers podléhají Escape

4. 4. 2016 | 17:24 Counter-Strike 2
Dnes HellRaisers odehrají svůj druhý zápas v Uprise Champions Cup Season 4 proti Escape.Uprise Champions Cup Season 4 je online turnaj s prizepoolem 40 tisíc dolarů, o který bojuje 17 týmů. Jedním z týmů je HellRaisers, kde samozřejmě nechybí oskar, Zero, STYKO a queztone.
Výchozí obrázek

Dnes HellRaisers odehrají svůj druhý zápas v Uprise Champions Cup Season 4 proti Escape.

Uprise Champions Cup Season 4 je online turnaj s prizepoolem 40 tisíc dolarů, o který bojuje 17 týmů. Jedním z týmů je HellRaisers, kde samozřejmě nechybí oskar, Zero, STYKO a queztone.

HellRaisers už se podařilo vyhrát 2:0 zápas proti německým ALTERNATE aTTaX (16:13 na mapě cobblestone a 16:13 na overpassu). Případné dnešní vítězství by mělo HR tedy zajistit postup do další fáze turnaje.

Celý turnaj probíhá online netradičním způsobem. V první fázi turnaje jsou týmy rozděleny do 4 skupin po 4 týmech (v jedné skupině je týmů 5). Ty se odehrají formátem GSL a první dva týmy z každé skupiny postoupí do další fáze turnaje. Ve druhé fázi turnaje bude 8 týmů rozděleno do 2 skupin po 4. Z každé skupiny postupují 3 týmy do další fáze. Třetí fáze se hraje systémem double-elimination bracket. Tým, který postoupí z prvního místa, bude mít první kolo freewin. Všechny zápasy budou hrány ve formát BO3, kromě grand finále, které bude BO5 s výhodou 1:0 pro tým, který postoupí z WB.

HellRaisers {#Slovenská Republika} 
vs.
{#Evropská unie} Escape
Zero {#Slovenská Republika}
STYKO {#Slovenská Republika}
ANGE1 {#Ukrajina}
queztone {#Slovenská Republika}
oskar {#Česká Republika}
 
{#Maďarsko} flash
{#Maďarsko} Deadfox
{#Dánsko} maeVe
{#Švédsko} BARBARR
{#Švédsko} slap
  4. 4. 2016 18:00
STREAM

0 

 2



Zdroj: HLTV.org
Štítky: HellRaisers