Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers postupují na CEVO Gfinity S9 Finals

23. 4. 2016 | 10:49 Counter-Strike 2
HellRaisers se včera večer výhrou proti Epsilon kvalifikovali na $125,000 turnaj CEVO Gfinity Professional Season 9 Finals, které se odehraje od 28. dubna do 1. května.Po neúspěšném pokusu v prvním bracketu CEVO Gfinity Professional Season 9, kde HellRaisers prohráli s dignitas v semifinále, se tým okolo Tomáše "oskar" Šťastného pokusil o štěstí v bracketu druhém.
Výchozí obrázek

HellRaisers se včera večer výhrou proti Epsilon kvalifikovali na $125,000 turnaj CEVO Gfinity Professional Season 9 Finals, které se odehraje od 28. dubna do 1. května.

Po neúspěšném pokusu v prvním bracketu CEVO Gfinity Professional Season 9, kde HellRaisers prohráli s dignitas v semifinále, se tým okolo Tomáše "oskar" Šťastného pokusil o štěstí v bracketu druhém.

Cestou za vítězstvím porazili HellRaisers týmy VwS, Torpedo a E-Frag.net, než ve finále potkali švédské Epsilon již s novým hráčem Vladyslavem "bondik" Nechyporchukem a poradili si i s nimi těsnými výsledky 16-14 (Mirage) a 16-12 (Cache), čímž si zajistili místo v londýnském finále o $125,000.


Zero a spol. postoupili na finále ve Velké Británii

V turnaji se HR setkají s evropskými týmy jako Virtus.pro, dignitas, ale i týmy ze Severní Ameriky - OpTic, Selfless a Splyce. Poslední tým zatím není známý - původně jím měli být Natus Vincere, ti se ale před několika dny rozhodli turnaj vynechat z různých důvodů.

Seznam týmů CEVO Gfinity S9 Finals:

{#Polsko} Virtus.pro{#Kanada} OpTic{#Spojené státy americké} Selfless{#Spojené státy americké} Splyce
{#Dánsko} dignitas{#Evropská unie} HellRaisers{#Brazílie} Tempo Storm{#World} TBA
    
Štítky: HellRaisers