Přejít k hlavnímu obsahu

Esports v televizi 24/7!

27. 4. 2016 | 14:39 Všechny hry
ESL se rozhodlo vytvořit zbrusu nový progamingový televizní kanál nazvaný esportsTV!Na svých televizních příjimačích si lidé mohou vybrat téměř z jakéhokoliv žánru - zravodajství, filmy a seriály, sport, vaření, hudba, dokumenty... Jen kanál na němž by byly pravidelně vysílány přenosy z počítačových her dosud chyběly.
Výchozí obrázek

ESL se rozhodlo vytvořit zbrusu nový progamingový televizní kanál nazvaný esportsTV!

Na svých televizních příjimačích si lidé mohou vybrat téměř z jakéhokoliv žánru - zravodajství, filmy a seriály, sport, vaření, hudba, dokumenty... Jen kanál na němž by byly pravidelně vysílány přenosy z počítačových her dosud chyběly.

Mezeru na trhu se rozhodlo zaplnit ESL zavedením nového kanálu nazvaného esportsTV, na kterém budeme moct sledovat ty nejzajímavější přenosy z Twitch.tv, Azubu.tv, Hitbox a Yahoo.

progaming

Na spuštění tohoto "progamingového Eurosportu" se můžeme těšit již v průběhu května. Jako první taháky poslouží turnaje pořádané samotným ESL. Vysílat se bude skrz satelit MTG Viasat, ale pokud jej nenaladíte tak nezoufejte, protože ESL je momentálně v kontaktu i s jinými poskytovateli televizních služeb a tak esportsTV spatříme co nevidět i na jiných platformách a vysílačích.

ESL si od tohoto projektu slibuje rozšíření povědomí o progamingu do více domácností, než tomu doposud bylo a chce tak napomoct ještě většímu boomu počítačových her. Doufejme, že se jim tento ambiciózní projekt vydaří a progaming se tak stane zase o něco známějším a uznávanějším odvětvím.

Štítky: esportsTV