Přejít k hlavnímu obsahu

Známe kompletní složení Freezova nového týmu

26. 12. 2016 | 01:23 League of Legends
Nejznámější český profesionální hráč Aleš 'Freeze' Kněžínek před nedávnem oznámil návrat do zámoří, konkrétně do celku Tempo Storm. Dnes byly konečně odhaleni také jeho spoluhráči.
Výchozí obrázek

Nejznámější český profesionální hráč Aleš 'Freeze' Kněžínek před nedávnem oznámil návrat do zámoří, konkrétně do celku Tempo Storm. Dnes byly konečně odhaleni také jeho spoluhráči.

První týden v prosinci oznámil Kněžínek svůj přesun do USA společně s norským midařem Jørgenem 'Hatrixx' Elgåenem, se kterým by měl vytvořit obávanou dvojici carry hráčů. Našlapaná americká konkurence čeká, nicméně Freeze bude muset celé jaro absolvovat boje v Challenger Series. Kdo spolu s ním utvoří sestavu týmu Tempo Storm?

Nejznámějším hráčem zbylé trojice je beze sporu venezuelský topař Diego 'Quas' Ruiz, jehož z minulosti můžete znát z Teamu Curse, Liquid či NRG eSports, celkem má na kontě 43 her v NA LCS. O zkušenosti nemá nouze ani Kevin 'Zentinel' Pires, jenž si v minulé sezóně za Phoenix1 příliš výher nepřipsal, a Freezův parťák na botu Jamie 'Sheep' Gallagher. Ten strávil dlouhý čas v organizaci Cloud9, v roce 2016 však na kompetitivní scéně nepůsobil.

Na papíře tato sestava nevypadá vůbec špatně a pokud si jednotlivé elementy sednou, jakože u Quase to bude hrát primární roli, na papíře jde o jeden z nejsilnějších celků americké Challenger Series. Nesmíme však zapomínat na to, že Tempo Storm je kompletně novým týmem a u těch nikdy nevíte. Nezbývá tak, než přát českému reprezentantovi hodně štěstí!

Sestava týmu Tempo Storm:

 Diego 'Quas' Ruiz - Top Laner
{#Spojené státy americké} Kevin 'Zentinel' Pires - Jungler
{#Norsko} Jørgen 'Hatrixx' Elgåen - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - AD Carry
{#Kanada} Jamie 'Sheep' Gallagher - Support

Štítky: freeze, Tempo Storm
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.