Přejít k hlavnímu obsahu

ML.Black ve čtyřech, hráč HENDY zabanován

15. 1. 2017 | 19:25 Counter-Strike 2
Ne každý den se dá psát o domácích týmech a hráčích pouze v pozitivním tónu...Začátkem měsíce se organizace Majestic Lions rozhodla uskutečnit turnaj o místo CS:GO týmu. Nakonec nešlo pouze o jednu sekci, jedním z nových týmů byl také "Majestic Lions BLACK", jenž se dnešním dnem ocitá ve čtyřech hráčích. Jednoho z členů potkalo to nejhorší, co hráče potkat může. Jednoho dne se probudil a konkrétně na portálu FACEIT mu svítil ban za cheating.
Výchozí obrázek

Ne každý den se dá psát o domácích týmech a hráčích pouze v pozitivním tónu...

Začátkem měsíce se organizace Majestic Lions rozhodla uskutečnit turnaj o místo CS:GO týmu. Nakonec nešlo pouze o jednu sekci, jedním z nových týmů byl také "Majestic Lions BLACK", jenž se dnešním dnem ocitá ve čtyřech hráčích. Jednoho z členů potkalo to nejhorší, co hráče potkat může. Jednoho dne se probudil a konkrétně na portálu FACEIT mu svítil ban za cheating.

Jakub "HENDY" Hendrych není možná tím nejznámějším hráčem, který byl spíše na počátku své kariéry, ta se však dost razantním způsobem zasekla. Sedmnáctiletý střelec byl světoznámým herním portálem FACEIT potrestán banem za cheating počínaje 13. lednem v plné délce 2 roky. Po důkladném prošetření se dle politiky zákazu činnosti na portálu PLAYzone.cz tento dvouletý ban přenáší také na všechny naše turnaje včetně účasti na Mistrovství ČR 2017.

Banhammer

Nejvíce smutnit mohou jeho dnes již bývalí spoluhráči, kteří si teprve před nedávnem pozici u přední tuzemské organizace společně s Hendym vystříleli. Vyřazení celé sekce ML.Black z řad Majestic Lions nám potvrdil také zástupce vedení:

"Dneska musím oznámit velice nemilou zprávu. Náš hráč HENDY dostal ban na FACEITu, který se automaticky vztahuje i na jiné ligy, a já nemám bohužel jinou možnost, než se s ním a jeho sekcí BLACK rozloučit. Nikdy se asi nedozvíme úplnou pravdu, jak to doopravdy bylo, ale nemůžu jednat jinak. Majestic Lions dostali za poslední dobu pár ran a tohle je taková třešnička na dortu, kterou nemůžeme přejít. Víc k tomu asi není třeba dodávat a doufám, že tohle je poslední šok na hodně dlouhou dobu. Klukům přejeme všichni hodně štěstí, ať se jim daří. Doufáme, že si z toho každý vezme ponaučení pro sebe."

Sám hráč se k cheatingu nepřiznal, nicméně v jednom z jeho kratších prohlášení zmiňuje, že oprávněný trest nepřišel za "tvrdý cheating", nýbrž za pomůcku ke zdokonalení či zkrášlení hry. Jde tak o velké varování pro ostatní hráče, aby si na podobné věci dávali velký pozor. Se svým trestem je však plně smířen a jeho návrat můžeme očekávat až v lednu roku 2019.

Hendyho spoluhráči z Majestic Lions zabanováni nebudou, dalším potrestaným je pouze Jakub "morty" Kotásek. Tento hráč obdrží zkrácenou sazbu za propůjčení svého herního účtu zabanovanému hráči, protože ještě v tentýž den banu na FACEITu si Hendy jeho účet obstaral a pro účely hraní turnajů na PLAYzone.cz si jej vyplnil mezi své herní účty.

Složení bývalé sekce Majestic Lions Black:

{#Česká Republika} Jakub 'HENDY' Hendrych
{#Česká Republika} Dominik 'Nael' Kroutil
{#Česká Republika} Dominik 'Blogg1s' Janita
{#Česká Republika} Tomáš 'TMSN' Brabec
{#Česká Republika} Josef 'articles' Kuman

Závěrem bych rád jménem realizačního týmu portálu PLAYzone.cz poděkoval anonymnímu uživateli za včasné nahlášení tohoto FACEIT banu, díky kterému jsme mohli preventovat situaci promlčení až zapovězení trestu. V případě dalších otázek či nahlášení podobného případu se nebojte kdykoliv kontaktovat náš administrační tým.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.