Přejít k hlavnímu obsahu

CANNIE posiluje tým vicemistra ČR

26. 1. 2017 | 21:56 Counter-Strike 2
Tým Gunrunners se po delší době rozhodl vyměnit jeden ze svých důležitých článků.Překvapivý finalista loňského MČR po úspěchu vydržel pospolu, následovala pouze změna organizace, přestup z Teamu Universe pod střechu Gunrunners. V prosinci přišel bootcamp a v lednu už kluci tvrdě makají na online turnajích. Měsíc únor přinese první lanky letošní sezóny a na obou by tento tým neměl chybět, bohužel se však představí v pozměněné sestavě.
Výchozí obrázek

Tým Gunrunners se po delší době rozhodl vyměnit jeden ze svých důležitých článků.

Překvapivý finalista loňského MČR po úspěchu vydržel pospolu, následovala pouze změna organizace, přestup z Teamu Universe pod střechu Gunrunners. V prosinci přišel bootcamp a v lednu už kluci tvrdě makají na online turnajích. Měsíc únor přinese první lanky letošní sezóny a na obou by tento tým neměl chybět, bohužel se však představí v pozměněné sestavě.

Nový dres Gunrunners nevydržel MadMaxovi ani celý měsíc

Pětice pod velením kouče Mateje 'forji' Kmitě a kapitána Petera 'wEAMO' Raucha se v reakci na neshody v týmu rozhodla vyměnit jednoho ze strůjců loňského mistrovsvkého stříbra, snipera Václava 'MadMax' Marcola. Jeho místo od dnešního dne zaujme talentovaný Hubert 'CANNIE' Ludwig, jenž se na scéně objevil v prosincovém Predator Cupu, kde dokázal svůj tým dotáhnout k vítězství ve finále proti Fraternitas a stal se také MVP celého turnaje.

K nové posile se v oficiálním prohlášení vyjádřil kouč forji:

"Dlhodobé chemické problémy v tíme spôsobili jednohlasné vyhodenie MadMaxa. Snažili sme sa tomu zabrániť a pracovať na problémoch, ale nedalo sa to už viac znášať. Rýchla komunikácia s Canniem vyústila v jeho prijatie do tímu, z čoho sa naozaj teším. MadMax je kvalitný hráč, ale bohužiaľ jeho správanie vadilo celému tímu. Cannie zapadol bez problémov, čo sa chémie týka, avšak čaká ho obrovská práca na jeho pozičnej hre. Dá sa ale povedať, že celý tím začína úplne od nuly - znova hľadať štýl, ktorý tímu vyhovuje, pracovať na komunikácii, odstrániť chyby."

Aktuální složení týmu Gunrunners:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Slovenská Republika} Erik 'Rufus2k' Mráz
{#Česká Republika} Max 'SHOCK' Kvapil
{#Česká Republika} Hubert 'CANNIE' Ludwig

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.