Přejít k hlavnímu obsahu

Aizy oficiálně přestupuje do North

8. 2. 2017 | 20:16 Counter-Strike 2
Přestup o kterém se již dlouho v kuloárech spekulovalo, je zde. Tým FaZe opouští Philip "aizy" Aistrup, jenž posílí konkurenční North.aizy se připojuje k North foto: HLTV.org
Výchozí obrázek

Přestup o kterém se již dlouho v kuloárech spekulovalo, je zde. Tým FaZe opouští Philip "aizy" Aistrup, jenž posílí konkurenční North.


aizy se připojuje k North foto: HLTV.org

Tým následně opouští norská hvězda Ruben "RUBINO" Villarroel, který se po Major turnaji v Atlantě rozhodl opustit základní pětku týmu a uvolnit místo výše zmíněnému dánskému talentu. Sestava North tak sestává kompletně z dánské pětice. Dodejme, že v předešlém složení se podařilo týmu prorazit do play off ELEAGUE Major, čímž si zajistili pozici Legend pro další turnaj.

Sám Aistrup svůj přestup okomentoval následovně,

Jsem rád, že se vracím "domů". Chybělo mi hraní v čistě dánském týmu, zvlášť v tom, ve kterém vidím potenciál. Těším se, že společně dosáhneme nejlepších výsledků.

Sestava North

{#Dánsko} René "cajunb" Borg
{#Dánsko} Mathias "MSL" Lauridsen
{#Dánsko} Emil "Magisk" Reif
{#Dánsko} Kristian "k0nfig" Wienecke
{#Dánsko} Philip "aizy" Aistrup

{#Dánsko} Casper "ruggah" Due - trenér

North se v nové sestavě ukáže na blízkém DreamHack Masters v Las Vegas, kde v základní skupině budou čelit konkurenčním Astralis, OpTic a compLexity. Online již je můžete vidět v dnešním zápase ESL Pro League.

Štítky: North