Přejít k hlavnímu obsahu

NiKo odchází do FaZe

9. 2. 2017 | 18:05 Counter-Strike 2
Bosenský hráč Nikola "NiKo" Kovač dle dostupných informací přestoupí po Dreamhack Masters Las Vegas do konkurenčních FaZe Clan.NiKo přestupuje do FaZe Clan (foto: HLTV.org)
Výchozí obrázek

Bosenský hráč Nikola "NiKo" Kovač dle dostupných informací přestoupí po Dreamhack Masters Las Vegas do konkurenčních FaZe Clan.


NiKo přestupuje do FaZe Clan (foto: HLTV.org)

Po znepokojivém výsledku na posledním Major turnaji se mousesports dostali na osudnou křižovatku s názvem "Co dál?". Tým propustil nizozemského hráče Chrise "chrisJ" De Jonga s tím, že jeho místo zaujme česká stár Tomáš "oskar" Šťastný. Dle všech informací se ale už v zákulisí začalo mluvit o tom, že hvězda týmu Nikola "NiKo" Kovač má zaječí úmysly. Vše pak korunoval leak od známého reportéra DeKaye, který dnes ráno nadnesl, že NiKo přestoupí do FaZe.

"NiKo za námi po ELEAGUE Major přišel s tím, že by rád odešel do FaZe. Usoudili jsme, že asi nemá smysl tomu stát v cestě zvlášť poté, co pro nás NiKo v posledních měsících dokázal. Společně s FaZe jsme tak začali jednat o přestupových podmínkách a musím říci, že jsme u zrodu největšího přestupu v historii esportu," Cengiz Tüylü, CEO mousesports

"FaZe Clan je stejně jako pro většinu komunity velikým tajemstvím, které má v sobě ovšem jen to nejlepší. Je to dravá organizace, která chce hrát na vrcholu a já jsem potřeboval nový cíl. Hlavním motorem, proč přestoupit k nim byla hlavně ta vášeň a chuť pro esports jako takový," Nikola "NiKo" Kovač

Sestava FaZe na rok 2017 (od IEM Katowice)

{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Finsko} Aleksi "allu" Jalli
{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Francie} Fabien "kioShiMa" Fiey
{#Bosna a Hercegovina} Nikola "NiKo" Kovač

Štítky: mousesports, niko