Přejít k hlavnímu obsahu

MSI přichází se zákl. deskou Z270 Gaming Plus

15. 2. 2017 | 11:09 Všechny hry
MSI představuje novou herní základní desku Z270 GAMING PLUS. Přidáním červeno černého designu, inspirovaného lávou do řady Performance GAMING, vzniká unikátní herní základní deska.Základní desky MSI PERFORMANCE GAMING umožnují nejenom vysoké výkony, ale také neomezené množství přizpůsobení a díky tomu si můžete užít hraní přesně podle sebe.
Výchozí obrázek

MSI představuje novou herní základní desku Z270 GAMING PLUS. Přidáním červeno černého designu, inspirovaného lávou do řady Performance GAMING, vzniká unikátní herní základní deska.

Základní desky MSI PERFORMANCE GAMING umožnují nejenom vysoké výkony, ale také neomezené množství přizpůsobení a díky tomu si můžete užít hraní přesně podle sebe.

Základní desky Z270 GAMING PLUS jsou vybaveny Military Class  komponenty a jsou plné herních funkcí pro zlepšení herního zážitku.

INTEL LAN

Objevte plynulé online hraní s Intel LAN. Intel LAN je optimalizována pro mistrovskou úroveň online hraní a LANek. Navíc omezuje zatížení procesoru a nabízí prvotřídně vysokou TCP a UDP propustnost. To znamená, že se vaše CPU může více soustředit na podání maximálního výkon ve hrách.

AUDIO BOOST

Audio Boost se po dlouholetých zkušenostech a několika verzích vyvinul ve vysoce kvalitní zvukovou jednotku, která nabízí řadu výhod nad svými konkurenty. Najděte své nepřátele i se zavřenýma očima pomocí Audio Boost.

DDR4 BOOST

Celkovým izolováním paměťových obvodů zajišťuje DDR4 Boost maximální výkon a stabilitu. Technická vylepšení DDR4 Boost umožňují větší stabilitu pamětí při vyšších rychlostech v porovnání s ostatními značkami.

TURBO M.2

Turbo M.2 přináší PCI-E Gen3 x4 výkon s přenosovou rychlostí až 32 Gb/s pro nejnovější SSD disky. Včetně podpory nové technologie Intel Optane M.2 GENIE umožňuje jednodušší nastavení RAID, užitím jakéhokoliv M.2, U.2 nebo PCI-E SSD.

Pro více informací o základních deskách MSI Z270 GAMING klikněte zde.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.