Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners přestupují k ECLOT

20. 2. 2017 | 19:09 Counter-Strike 2
Po bronzových medailích z MČR 2017 se dřívější sekce Eclot Gaming rozpadla. Vedení organizace však neotálelo a získává do svých řad parádní akvizici.Máme teprve začátek sezóny, ale v posledních 14 dnech se odehrály první dvě LAN akce letošní sezóny. Na obou z nich vystrkoval růžky tým Gunrunners.AOC, pětice vicemistrů ČR 2016 v barvách Teamu Universe, jenž drží aktuální třetí místo v MČR klasifikaci za 2. místo na C-LANu a 5. - 6. místo na UniConu, a právě ten se dnes stěhuje pod křídla ECLOTu.
Výchozí obrázek

Po bronzových medailích z MČR 2017 se dřívější sekce Eclot Gaming rozpadla. Vedení organizace však neotálelo a získává do svých řad parádní akvizici.

Máme teprve začátek sezóny, ale v posledních 14 dnech se odehrály první dvě LAN akce letošní sezóny. Na obou z nich vystrkoval růžky tým Gunrunners.AOC, pětice vicemistrů ČR 2016 v barvách Teamu Universe, jenž drží aktuální třetí místo v MČR klasifikaci za 2. místo na C-LANu a 5. - 6. místo na UniConu, a právě ten se dnes stěhuje pod křídla ECLOTu.

Ještě v barvách Gunrunners, zleva: shock, MadMax, luko, Relia, forji, wEAMO

Přesun CS:GO sekce do Eclot Gaming zorganizoval nový manažer a zároveň dlouhodobý týmový manažer Michal Hrdlička. Kromě rychlé změny, kdy byl MadMax z týmu odejit a v začátku sezóny se za Cannieho opět vrátil, tato pětice pod vedením kouče Mateje 'forji' Kmitě drží pohromadě již několik měsíců. Co říká Kmiť na přesun do nového působiště?

Po pomerne dobrých výsledkoch na UniCon 2017, hoci umiestnenie nebolo práve najlepšie, sme poslali domov tri silne tímy a nechýbalo veľa, aby aj jedného z finalistov, prišla ešte na ceste domov správa, že náš tím prestupuje po dohode medzi manažérmi do inej organizácie. Za túto zmenu som naozaj rád, keďže manažér tímu a hráči boli predtým spolu naozaj dlho a vzťahy medzi nami sú skutočne skvelé. Chcem sa týmto poďakovať tímu Gunrunners za všetko, čo pre nás spravili, hoci sme ich farby dlho nereprezentovali.

Současná sestava týmu Eclot Gaming:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Česká Republika} Max 'shock' Kvapil
{#Slovenská Republika} Erik 'Relia' Mráz
{#Česká Republika} Václav 'MadMax' Marcol

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér
{#Slovenská Republika} Jozef 'd0di' Kiss - asistent

Zdroj: eclot.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.