Přejít k hlavnímu obsahu

Talenti z PMPUST míří ke Gunrunners

1. 3. 2017 | 19:21 Counter-Strike 2
Zajímavý přestup nabídla naše scéna tuhle středu, v hlavní roli Gunrunners.Známá organizace Gunrunners před nedávnem přišla o svého manažera, který společně s CS:GO týmem Petera 'wEAMO' Raucha zamířil pod křídla Eclot Gaming. Vedení však neotálelo a do svých řad nabírá neméně kvalitní náhradu, pětici známou jako Prochazime Me Pust.
Výchozí obrázek

Zajímavý přestup nabídla naše scéna tuhle středu, v hlavní roli Gunrunners.

Známá organizace Gunrunners před nedávnem přišla o svého manažera, který společně s CS:GO týmem Petera 'wEAMO' Raucha zamířil pod křídla Eclot Gaming. Vedení však neotálelo a do svých řad nabírá neméně kvalitní náhradu, pětici známou jako Prochazime Me Pust.

Jestli vám tenhle název nic neříká, tak nejspíš nejsledujete žádný domácí turnaj posledních týdnů. Pětka v čele s proslulým Hubertem 'CaNNiE' Ludwigem válcuje své soupeře a říká si o silný respekt. Naposledy jsme PMPUST mohli vidět jako vítěze dvou MSI MČR One Night Standů nebo jako postupujícícho z kvalifikace na ROG COOL ligu, kde ve finále potrápil eSubu.

Ironií osudu je, že právě talentovaný CaNNiE měl zamířit ke Gunrunners ještě do bývalé sekce, kde však nevydržel více než pár dní a jeho kroky mířily zpět ke svým. Již zítra uvidíme tuhle pětku premiérově s klantagem GRS na finále turnajové série MSI MČR One Night Stand, do něhož kluci vstupují jako tým číslo jedna. Jak se kapitán CaNNiE k přestupu vyjádřil?

"Po zdařených výsledcích na onlajnu jsme začali jednat s Gunrunners, kteří do nás vložili důvěru. Chtěl bych tímto poděkovat fanouškům za podporu dosavadnímu týmu Prochazime Me Pust. Nově už nás uvidíte pod novým jménem Gunrunners. V nejbližší době se zúčastníme soutěží jako RoG COOL ligy a Y-Games 2017, které se bude konat v dubnu. Děkujeme Gunrunners za tuto šanci."

Složení nového CS:GO týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Hubert 'CaNNiE' Ludwig
{#Česká Republika} Dominik 'Blogg1s' Janita
{#Česká Republika} Filip 'AJTT' Dolenský
{#Slovenská Republika} René 'fazen' Szíjjártó
{#Česká Republika} Vojtěch 'Valencio' Mydlář

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.