Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT bez dvou hráčů a následně i bez sekce!

13. 3. 2017 | 23:22 Counter-Strike 2
Velké zemětřesení v průběhu posledních dní proběhlo v týmu Eclot Gaming.
Výchozí obrázek

Velké zemětřesení v průběhu posledních dní proběhlo v týmu Eclot Gaming.

Pěkně popořádku. Z týmu se po neshodách pakoval Erik 'Relia' Mráz, načež se na sociálních sítích roztrhl pytel s dalšími odchody. Následovalo trenérské duo Matej 'forji' Kmiť, Jozef 'd0di' Kiss a hřebíček do rakve zatloukl po neúspěšné kvalifikaci do ROG COOL ligy Lukáš 'luko' Hrabčík. Kolem a kolem, kádr ex-ECLOT se rázem ocitl ve třech, k čemuž nám majitel organizace potvrdil i tento odchod a podruhé v krátkém sledu je jeho celek bez CS:GO týmu.

Budoucnost mladého týmu pod vedením Petera 'wEAMO' Raucha, který na loňském MČR všechny překvapil a vybojoval stříbrné medaile, se však zdá býti vyřešená. Právě sám kapitán po úspěšné premiéře nové sestavy v Community Development League na své fanpage oznámil nové dvě posily. Novou tváří v sestavě aktuálně třetího týmu MČR klasifikace se stává Martin 'Noui' Morávek společně s mistrem ČR 2016 v Overwatchi Janem 'ELWZOY' Pařízkem.

Nová sestava bývalých Eclot Gaming:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Max 'shock' Kvapil
{#Česká Republika} Václav 'MadMax' Marcol
{#Česká Republika} Martin 'Noui' Morávek
{#Česká Republika} Jan 'ELWZOY' Pařízek

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.