Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe přebírají aktuálně 7. tým MČR klasifikace

21. 3. 2017 | 15:09 Counter-Strike 2
Domácí organizace Team Universe se rozhodla navrátit do vod Counter-Strike: GO.Jistě si pamatujete loňské MČR, kde se jméno tohoto týmu dostalo až ke stříbrným medailím. Bohužel tehdejší sekce pod křídly Universe nevydržela a přišly proslulé kolotoče. Naposledy jsme o Teamu Universe psali začátkem prosince, ale ani tehdejší sekce se dlouho neohřála.
Výchozí obrázek

Domácí organizace Team Universe se rozhodla navrátit do vod Counter-Strike: GO.

Jistě si pamatujete loňské MČR, kde se jméno tohoto týmu dostalo až ke stříbrným medailím. Bohužel tehdejší sekce pod křídly Universe nevydržela a přišly proslulé kolotoče. Naposledy jsme o Teamu Universe psali začátkem prosince, ale ani tehdejší sekce se dlouho neohřála.

Dotáhne to nová sekce Universe až na MČR stage? (Foto: Radim Madarász - PLAYzone)

Prvním letošní pokusem pro UNI bude tým dosud působící pod názvem Aogiri Tree, jenž jste mohli vidět na některém z online turnajů nebo na LAN akci UniConu v Trnavě, kde skončili na 5.-6. místě. Stabilní výkony vynesly novou sekci Teamu Universe na aktuální sedmou příčku MČR klasifikace. K přestupu pod novou organizaci se vyjádřil kapitán Adam Červinka:

"Jsme rádi, že jsme dostali příležitost hrát pod touto organizací a dostali důvěru od vedení Teamu Universe. Máme v plánu se účastnit co nejvíce česko-slovenských LAN akcí, a také máme obrovskou motivaci se dostat na MČR. Dále věříme, že s vedením budeme dobře vycházet a naše spolupráce bude bezproblémová jako dosud!

Nová CS:GO sestava Teamu Universe:

{#Česká Republika} Adam 'cLouRr' Červinka
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Juraj 'plug!nn' Valíček
{#Česká Republika} Tomáš 'TheMix' Bílík

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.