Přejít k hlavnímu obsahu

Sedmičlenná výprava jede na Gamers Assembly

10. 4. 2017 | 23:14 Hearthstone
Na francouzskou akci Gamers Assembly nemíří pouze posádka eSuby, ale také dva další Hearthstone hráči, kteří se tento víkend poperou o tučný prizepool.
Výchozí obrázek

Na francouzskou akci Gamers Assembly nemíří pouze posádka eSuby, ale také dva další Hearthstone hráči, kteří se tento víkend poperou o tučný prizepool.

Francouzské město Poltiers hostí tradiční akci Gamers Assembly, kam se již v minulosti eSuba vydala, konkrétně jejích TrackMania sekce. Ta nebude pozadu ani tentokrát, slovenské duo Marek 'tween' Pacher a Erikem 'hakkiJunior' Leštachem s Martinem 'Kappa' Krompolcem z týmu Planetkey Dynamics chystá útok na nejvyšší příčky i tentokrát.

Zpět však k Hearthstone. I když se na místě chystá turnaj o prizepool 6 400 euro, který přiláká řádku známých jmen, turnaj není ohodnocený HWC body. Ani to však nezastavilo pětičlennou skupinu hráčů eSuby, aby do Poltiers vyrazila. Zatímco dva nováčci nechybí, ecoo jako jediný zůstává doma. Společně s pěticí Faeli, Jarla, Scruffy, profajz, Vanik se představí také Adam 'rFlxZr' Fiala z týmu INVACTUS a Jan 'Mirrari' Jestříbek z eXtatus.

Hearthstone turnaj startující v sobotu 13:00 českým reprezentantům nabídne nejen možnost vyhrát desítky tisíc korun v hotovosti, ale také MČR body. Ohodnocení GA je následující:

 

  • 1. místo: 250 MČR bodů
  • 2. místo: 200 MČR bodů
  • TOP4: 150 MČR bodů
  • TOP8: 100 MČR bodů
  • TOP16: 50 MČR bodů

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.