Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers se vrací s vícemistry ČR!

10. 4. 2017 | 23:46 Counter-Strike 2
Česká organizace Dark Tigers se po skoro roční neaktivitě vrací na místo činu a hned v plné parádě. Do svých řad přibrali sestavu, která na posledním MČR uhrála stříbrné medaile!Ještě v barvách Gunrunners, zleva: shock, MadMax, luko, Relia, forji, wEAMO
Výchozí obrázek

Česká organizace Dark Tigers se po skoro roční neaktivitě vrací na místo činu a hned v plné parádě. Do svých řad přibrali sestavu, která na posledním MČR uhrála stříbrné medaile!


Ještě v barvách Gunrunners, zleva: shock, MadMax, luko, Relia, forji, wEAMO

Kdo si pamatuje na mladé chlapce z Team Universe, kteří si proklestili cestu pavoukem MČR až do finále, jistě zná i jejich osud, který nastal po listopadovém turnaji. Kluci zažili docela bláznivé období, nejdříve se totiž přesunuli ke Gunrunners a následně společně s trenérskou dvojicí forji-d0d1 zamířili do ECLOT Gaming, odkud je po "rozpadu" samotní manažeři vyhodili. Finalisté MČR se ale dali opět dohromady a vrací se na místo, kde započali svou velkou kariéru, do týmu Dark Tigers.

Dle slov vedení se sestava objeví jak v Logitech ONS Cupu zde na PLAYzone, tak i poté na Y-Games v Bratislavě a následně i na Tiger Masters v pražské herně RE-LOAD.

Sestava Dark Tigers

{#Slovenská Republika} Peter "wEAMO" Rauch
{#Česká Republika} Max "SHOCK" Kvapil
{#Česká Republika} Václav "MadMax" Marcol
{#Slovenská Republika} Erik "relia" Mráz
{#Slovenská Republika} Lukáš "luko" Hrabčík

Štítky: Dark Tigers