Přejít k hlavnímu obsahu

ropz posiluje mousesports, Spiidi na lavičce

12. 4. 2017 | 20:21 Counter-Strike 2
Estonská vycházející hvězda, Robin "ropz" Kool, od dnešního dne posiluje sestavu mousesports. Místo mu přenechal Timo "Spiidi" Richter, který byl dlouhou dobu terčem kritiky ze strany fanoušků i expertů. 
Výchozí obrázek

Estonská vycházející hvězda, Robin "ropz" Kool, od dnešního dne posiluje sestavu mousesports. Místo mu přenechal Timo "Spiidi" Richter, který byl dlouhou dobu terčem kritiky ze strany fanoušků i expertů. 

Sedmnáctiletý ropz se dostal do povědomí široké veřejnosti hlavně díky svým výkonům v FPL, kde přiváděl k šílenství i ty nejlepší evropské hráče, kteří ho za to mnohdy podezřívali z cheatingu. Tyto spekulace jsou ale pravděpodobně rozprášeny, jelikož ropz byl před nedávnem pozván přímo do střediska FaceITu, kde hrál na cizím počítači s vypůjčenou myší a předváděl stejně vynikající výkony jako z domova. Jeho prvním profesionálním týmem se tak stává organizace mousesports, kde se připojí i k českému sniperovi Tomášovi "oskar" Šťastnému.

ropz

ropz nahrazuje Spiidiho v mousesports, naplní svůj potenciál?

Sestavu mouz opouští kritizovaný Spiidi, který se přesouvá na pozici šestého hráče a streamera.

"Po ELEAGUE Majoru jsem ztratil motivaci. Necítil jsem se v týmu tak dobře jako předtím, a tak jsem se rozhodl udělat krok zpět, opustit sestavu a pokusit se dostat do své staré formy. Budu pro vás streamovat a rozhodně kompetitivní scénu neopouštím napořád."

Timo "Spiidi" Richter

Svůj komentář přidal také CEO mousesports Cengiz Tüylü:

"Ropz je jedním z největších současných talentů a nám zapracovávání mladých nadějných hráčů do sestavy vyplatilo už v minulosti. Jsem přesvědčený, že ropz bude skvělou posilou. Odchod Spiidiho mě naopak velmi mrzí, Timo je skvělý člověk i hráč, bohužel přišel o motivaci a rozhodl se uvolnit své místo v týmu."

První možnost vidět novou sestavou mousesports v akci máme dnes v ESL Pro League, kde se utkají proti týmu EnVyUs.

Základní sestava týmu mousesports:

{#Nizozemsko} Chris "chrisJ" de Jong
{#Německo} Denis "denis" Howell
{#Španělsko} Christian "loWel" Garcia Antoran
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Estonsko} Robin "ropz" Kool

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Spiidi, ropz, mousesports