Přejít k hlavnímu obsahu

MSI vydává 5 nových zákl. desek pro Ryzen

13. 4. 2017 | 12:58 Všechny hry
Výchozí obrázek

MSI představuje 5 nových základních desek ATX GAMING postavených na chipsetu AMD AM4 X370 a B350. Tyto nové modely se řadí do řady Performance GAMING. Nová vlajková loď X370 GAMING PRO CARBON AC s Mystic Light RGB pro barevné úpravy je nyní dostupná i s Intel WIFI AC. Nové základní desky X370 a B350 GAMING podporují novou sérii procesorů AMD RYZEN a 7. generaci procesorů A-series / Athlon a jsou připravené plně využit výkon AM4 s exkluzivní funkcí MSI A-XMP, pro maximalizování DDR4 rychlosti a stability.

X370 GAMING PRO CARBON AC

Opravdu výjimečný design X370 GAMING PRO CARBON AC nabízí hráčům možnost si plně upravit svůj stroj použitím RGB Mystic Light. Navíc s Mystic Light Sync vzniká možnost si upravit ,prostřednictvím Gaming App, RGB LED produkty jiných značek. Jednoduše prostřednictvím svého smartphonu tabletu nebo Windows PC můžeš měnit barvu a efekty.

S nejnovějším procesorem RYZEN přichází X370 GAMING PRO CARBON AC v balení s Intel WIFI AC kartou. Tato nová generace Intel Wi-Fi / Bluetooth řešení využívá technologii MU-MIMO, která přináší AC rychlost až 433 Mbps bez použití kabelu.

MSI také představuje cenově dostupnější B350 GAMING PRO CARBON, která má všechny funkce jako má základní deska X370 GAMING PRO CARBON AC: Mystic Light RGB, M.2 Shield, GAMING I/O kryt.

X370/B350 GAMING PLUS

GAMING PLUS provedení základních desek X370 a B350 zdědilo design základních desek MSI. Tradiční použití červeného a černého vzhledu dělá GAMING PLUS modelů skutečné herní desky. S funkcemi jako jsou Audio Boost, GAMING LAN, Turbo M.2, Steel Armor a další. Základní desky X370 GAMING PLUS a B350 GAMING PLUS byly vyrobeny tak, aby přinesly další úroveň herního zážitku.

B350 KRAIT GAMING

Nová základní deska B350 KRAIT GAMING přichází ještě s větším důrazem na design. Kromě černo bílého designu má základní deska B350 KRAIT GAMING vše co hráč potřebuje. Vyrobena použitím nejnovějších MSI technologií s nejnovějšími funkcemi GAMING LAN, USB 3.1 Gen2 Turbo M.2, Audio Boost a DDR4 Boost.

FUNKCE ZÁKLADNÍCH DESEK MSI AM4

TURBO M.2 A M.2 SHIELD, PODPORA NVME PAMĚTÍ

Turbo M.2 přináší PCI-E Gen3 x4 výkon s přenosovou rychlostí až 32 Gb/s  pro nejnovější SSD disky a M.2 Shield zajišťuje, aby každý NVMe SSD přinášel maximální výkon a byl zároveň chráněn proti poškození.

VR READY A VR BOOST

VR Boost je smart chip, který zajišťuje čistý a silný VR signál použitím VR optimalizovaného USB portu pro zmenšení pocitu nevolnosti způsobeným špatným signálem. Funkce One-Click to VR v MSI Gaming App připraví jednoduchým zakliknutím PC pro VR, nastaví komponenty na maximální výkon a zabrání jiným aplikacím rušení VR zážitku.

AUDIO BOOST S NAHIMIC 2

S Audio Boost od Nahimic přináší základní desky nejvyšší zvukovou kvalitu díky použití kvalitních audio komponentů a izolovaného audio PCB. Přidání audio krytu a zlatých audio konektorů zajišťuje nejčistší audio signál.

MSI GAMING LAN

  • Automaticky upřednostňuje hry před ostatními aplikacemi
  • Umožňuje změnit priority aplikací v síťovém provozu
  • Umožňuje přizpůsobit šířku pásma přenosové sítě pro každou aplikaci zvlášť

MAXIMALIZUJ VÝKON DDR4 PAMĚTÍ JEDNÍM KLIKNUTÍM S A-XMP

MSI DDR4 A-XMPMSI  R&D inženýři vyvinuli a umožnili jako první na světě 1sekundový DDR4 výkon a stabilitu A-XMP.

Použitím A-XMP mohou majitelé základních desek MSI AM4 jednoduše nastavit jejich taktování a rychlost jednoduchým kliknutím. A-XMP je exkluzivně dostupné na všech základních deskách MSI X370, B350 a A320.

PRO VÍCE INFORMACÍ O ZÁKLADNÍCH DESKÁCH MSI AM4 KLIKNI ZDE.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.