Přejít k hlavnímu obsahu

Garmez se stěhuje pod křídla ECLOTu

13. 4. 2017 | 17:35 Counter-Strike 2
Po převratech a zvratech se organizace Eclot Gaming zase jednou vrací na CS:GO scénu.Pozorní fanoušci lokální scény mohli v posledních dnech očekávat chystaný přesun, ve kterém by měl hrát roli právě tým ECLOT. Dnes bylo vše poodhaleno a je jasné, k čemu se schyluje. Na oficiálních stránkách organizace vyšel poutač se "záhadnou" fotkou k oznámení nové sekce.
Výchozí obrázek

Po převratech a zvratech se organizace Eclot Gaming zase jednou vrací na CS:GO scénu.

Pozorní fanoušci lokální scény mohli v posledních dnech očekávat chystaný přesun, ve kterém by měl hrát roli právě tým ECLOT. Dnes bylo vše poodhaleno a je jasné, k čemu se schyluje. Na oficiálních stránkách organizace vyšel poutač se "záhadnou" fotkou k oznámení nové sekce.

Kdo sleduje česko-slovenskou scénu již nějaký ten pátek, z fotky a informací v článku se dá skládanka bez problémů poskládat. Na obrázku můžeme ve skutečnosti vidět trojnásobného mistra ČR Petera 'uno' Lipowského v dresu (nebo spíše polokošili) týmu myDGB. Právě jeho sestava dosud působící pod značkou Garmez Václava 'rpg' Vlacha míří k Eclot Gaming.

Čtvrtý tým nedávné ROG COOL ligy se zařadí po bok powerhouse Alza.eXtatus, tedy alespoň s oficiálním dvouslovným názvem - Garmez.ECLOT. Jméno tohoto týmu uvidíme v akci poprvé již tento pátek ve skupinách LAN akce Infinity Csárnok Lan v maďarském Vácu, kde si navrátilec na scénu rpg odbyde svoji offline premiéru v CS:GO. Celý tento event budeme pozorně sledovat a pokrývat, nejen unově pětce držíme palce k navázání na místní medailovou tradici.

Sestava Garmez.ECLOT pro ICL 37:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Slovenská Republika} Marek 'rusel' Račko
{#Česká Republika} Karel 'fREDI' Královec
{#Česká Republika} Václav 'rpg' Vlach

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.