Přejít k hlavnímu obsahu

MSI představuje Radeon RX 580 A RX 570

19. 4. 2017 | 12:25 Všechny hry
Výchozí obrázek

MSI hrdě představuje nové grafické karty postavené na vylepšené architektuře AMD Polaris. Nové grafické karty Radeon RX 580 GAMING X+, Radeon RX 580 GAMING X a Radeon RX 570 GAMING X jsou vybavené populárním chladícím řešením TWIN FROZR VI, které udrží grafickou kartu chladnou. Svítícího draka na boční straně je možné díky RGB LED upravit do jakkékoliv z 16,7 milionu barev. PCB design s kvalitními součástkami Military Class 4 umožňuje ještě vyšší přetaktování pro co nejvyšší výkon. Stylový kovový backplate dodává grafickým kartám RX 580 větší zpevnění a také dobře vypadá.

TWIN FROZR VI: Thermal design

MSI TWIN FROZR VI zvyšuje laťku v oblasti chlazení vzduchem. TORX Fan 2.0 je zdokonalená verze patentované technologie TORX ventilátoru, který generuje o 22 % větší tlak vzduchu pro lepší výkon chlazení, přičemž dále snižuje hladinu hluku. K obrovskému chladiči jsou v dolní části připojeny 8mm měděné tepelné trubice pro optimální přenos tepla z čtvercové poniklované základny.

Armor

Radeon RX 570 a jeho větší Polaris bratr RX 580 budou také dostupné v líbivém černo-bílém kabátku. MSI Radeon RX 580 a RX 570 ARMOR jsou perfektní pro hráče a casemoddery, kteří si potrpí na unikátní vzhled. Nový chladič ARMOR 2X využívá patentovanou technologii TORX ventilátorů, stejně jako oceňovaný TWIN FROZR V, a to včetně zlepšeného proudění vzduchu. Nechybí ani technologie Zero Frozr technology, která ventilátory zastaví v případě nízké zátěže a karta je tak zcela tichá.

Premióvý VR zážitek

Radeon RX 580 a 570 jsou navrženy tak, aby poskytovali prémiový VR zážitek širokému spektru uživatelů. Zažijte bohaté a působivé VR dobrodružství s pokročilými funkcemi. Vyhněte se nevolnosti díky průlomové technologii AMD LiquidVR a pokročilé funkci Asynchronních shaderů. Grafické karty Radeon RX 580 a 570 byly použity, společně s technologií AMD LiquidVR, předními výrobci displejů VR headsetů a nabízí tak intenzivní a zároveň komfortní zážitek.

MSI Gaming App

Tato aplikace umožňuje hráčům rychle přepínat mezi OC, Gaming a Silent výkonnostními režimy v závislosti na jejich potřebách. Nejnovější verze navíc přichází s One-click to VR. Tato funkce optimalizuje výkon celého PC speciálně pro VR hraní. Mezi další funkce patří zlepšení kvality obrazu EyeRest, Dragon Eye pro současné sledování videa a hraní na jednom monitoru a také ovládání LED podsvícení.

Specifikace a další detaily jednotlivých modelů naleznete přímo na stránkách MSI.

Štítky: MČR partneři, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.