Přejít k hlavnímu obsahu

DELL se stává generálním partnerem MČR 2017

26. 4. 2017 | 14:56 Všechny hry
Je nám ctí vám představit generálního partnera MČR v počítačových hrách 2017, společnost Dell.
Výchozí obrázek

Je nám ctí vám představit generálního partnera MČR v počítačových hrách 2017, společnost Dell.

Nadnárodní společnost Dell založena stejnojmenným studentem texaské univerzity v roce 1984 se zaměřuje na celou řadu odvětví ve světě elektroniky, mezi které se řadí také notebooky. V dnešní době pokročilých technologií jsou notebooky využívány nejen jako pracovní nástroj či na krácení času na cestách, ale také pro hraní her na plné pecky. Spojení hráčů a herních notebooků opravdu funguje, ať už zvolíte Inspiron 15 Gaming nebo světoznámý Alienware.

Právě díky tomuto ideálnímu hráčskému spojení se Dell se svojí značkou DELL GAMING pravidelně zapojuje do dění okolo profesionálního a poloprofesionálního hraní počítačových her v České a Slovenské republice. Vrcholem letošní sezóny je sedmý ročník Mistrovství ČR v počítačových hrách, který se odehraje ve dnech 10. až 12. v listopadu 2017 na výstavišti Brně a jehož je Dell již pošesté v řadě generálním partnerem.

„Stejně jako je Dell v gaming oblasti celosvětovou špičkou, je i MČR pro nás klíčovou událostí, na které nemůžeme chybět, abychom všem menším i větším hráčům ukázali jediné správné pařanské stroje, které jim umožní vyhrát.“

vyjádřil se Stanislav Hájek ze společnosti DELL EMC.

Doporučeným notebookem pro všechny hráče a hráčky je nejnovější řada Dell Inspiron 15 Gaming (7566). Tyto notebooky jsou vyladěny pro herní nasazení a přináší skvělé možnosti zábavy v tenkém mobilním provedení. Samozřejmostí je vysoký výkon a podpora multimediálních funkcí. Notebook Inspiron Gaming (7566) zaujme atraktivním designem, dlouhou výdrží napájení z baterie a skvělým výkonem pro herní i pracovní nasazení.

Štítky: MČR partneři, Dell
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.